Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor -Τζέιμς Καφετζής κοπέλα: Αυτή είναι η πανέμορφη Γερμανίδα πρώην του Ροδίτη
LIFESTYLE

Survivor -Τζέιμς Καφετζής κοπέλα: Αυτή είναι η πανέμορφη Γερμανίδα πρώην του Ροδίτη

Survivor -Τζέιμς Καφετζής κοπέλα: Αυτή είναι η πανέμορφη Γερμανίδα πρώην του

Άλλο ένα αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία κέρδισαν οι μπλε με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε στιγμές τους με κοντινά τους άτομα. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσαν στιγμή επικοινωνίας ήταν αυτή του James με την πρώην κοπέλα του. Πιο συγκεκριμένα, ο James Καφετζής φαίνεται να έχει πολύ έντονα αισθήματα για την ξανθιά καλλονή και όπως είδαμε δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας, με αφορμή το αγώνισμα επικοινωνίας εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό την επιθυμία του να δεχτεί μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, με την οποία ευελπιστεί μετά το παιχνίδι να επανασυνδεθούν.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Μαξίν, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

Τι είπε ο Τζέιμς μετά την επικοινωνία τους

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ο Τζέιμς ανέφερε σχετικά: “Ευτυχώς η Γερμανίδα υπάρχει μετά την Ένωση. Είναι κάτι που με έτρωγε. Ο Νίκος όταν την είδε σοκαρίστηκε, μου λέει πώς μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να είναι με ένα τέτοιο πράγμα. Του είπα ότι όταν βγω θα πλυθώ, θα ξυριστώ και θα είμαι αλλιώς”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις