Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου στο ριάλιτι»
LIFESTYLE

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου στο ριάλιτι»

Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου: Η τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor, στις παρέες που έκανε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε έναν άγνωστο διάλογο που είχε με συμπαίκτες της εκτός κάμερας.

Δείτε ακόμη: Survivor 4 στατιστικά: Μάχη για την πρωτιά – Σάκης ή Τζέιμς ο καλύτερος παίχτης

«Την πείνα την αντέχεις. Έχουμε ζήσει σκληρές δίαιτες με τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και με τον Παππά και με τον Περικλή. Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξα να έχω δίπλα μου. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν έχουν φανεί και δεν τα έχουν δείξει.

Πριν πάμε στο Συμβούλιο και ψηφιστούμε οι κόκκινοι, είχα πάρει τους ανθρώπους που είχα κοντά μου, τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τον Αλέξη και τους είχα πει ότι αν πιστεύετε ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλή, να με ψηφίσετε. Για να κλείσουμε σε κάποιους τα στόματα που λένε ότι έχουμε στρατηγικές και ότι προσπαθούμε να βγάλουμε τους άλλους. Ο Τριαντάφυλλος θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό, τον λυπάμαι τον Ντάφυ» είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor 4 Τζέιμς: Αυτή είναι η πανέμορφη πρώην κοπέλα του με καταγωγή από τη Γερμανία

Άλλο ένα αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία κέρδισαν οι μπλε με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε στιγμές τους με κοντινά τους άτομα. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσαν στιγμή επικοινωνίας ήταν αυτή του James με την πρώην κοπέλα του. Πιο συγκεκριμένα, ο James Καφετζής φαίνεται να έχει πολύ έντονα αισθήματα για την ξανθιά καλλονή και όπως είδαμε δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας, με αφορμή το αγώνισμα επικοινωνίας εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό την επιθυμία του να δεχτεί μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, με την οποία ευελπιστεί μετά το παιχνίδι να επανασυνδεθούν.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Μαξίν, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις