Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor στατιστικά 2021: Μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Κατσούλη και Καφετζή
LIFESTYLE

Survivor στατιστικά 2021: Μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Κατσούλη και Καφετζή

Survivor στατιστικά 2021: Μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Κατσούλη και Καφετζή

Η έντονη προσωπικότητα κάποιων και η αποτελεσματική αγωνιστικότητα άλλων παικτών, είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του Survivor 4 που προβάλλεται φέτος στο ΣΚΑΙ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με το Twitter να δίνει τον Τζέιμς Καφετζή ως τον καλύτερο παίκτη. Είναι ο μαχητικός Ηλίας Μπόγδανος  το μεγάλο φαβορί δικαίως ή ο Σάκης Κατσούλης, που μπήκε αρκετά αργά στο ριάλιτι, έχει καταφέρει να φέρει και αρκετές νίκες, ώστε να είναι στην κορυφή της λίστας των στατιστικών σε ποσοστά νικών; Ας μιλήσουν όμως καλύτερα τα νούμερα.

Survivor 4 – Στατιστικά: Θέσεις 1 έως 5

Ο καλύτερος παίκτης
Στην πρώτη θέση με ποσοστό νικών 75,2% είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει 79 φορές, ενώ από την άλλη οι ήττες του είναι μόλις 26. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεταιπως δεν είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, ενώ το Twitter “βράζει” για αυτόν και την φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα.  Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο κόσμος είναι εκείνος που θα αποφασίσει στο τέλος ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Τόσο οι νίκες, όσο και οι ατομικές ασυλίες βοηθούν, αλλά -κακά τα ψέματα- αν δεν έχεις το κοινό με το μέρος σου, η νίκη του επάθλου μοιάζει αρκετά δύσκολη.

Δεύτερη θέση
Η δεύτερη θέση με ποσοστό νικών 68,6% ανήκει στον “πρίγκιπα” Τζέιμς, ο οποίος αν και είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπλε, στην τελευταία ψηφοφορία βρέθηκε να κινδυνεύει να μένει εκτός παιχνιδιού, ωστόσο ο κόσμος “έσωσε” τόσο τον ίδιο, όσο και τον καλό του φίλου, τον Νίκο Μπάρτζη.

Τρίτη θέση: Εδώ βλέπουμε την «κόκκινη» Καρολίνα Καλύβα με ποσοστό νικών 62,7%, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα μέσα στο παιχνίδι.

Τέταρτη θέση: Δίπλα στην Καριλίνα βρίσκεται η Μαριαλένα, με ποσοστό νικών 60,9%, ενώ

Πέμπτη θέση: Μετά εκπλήξεως ο Ηλίας βρίσκεται στην 5η θέση συνολικά με ποσοστό νικών 58,4% (73 νίκες – 52 ήττες).

Θέσεις 6 έως 11

Έκτη θέση: Έκτο  βλέπουμε τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος με ποσοστό νικών 54,2% έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Έβδομη θέση: Στον καλύτερο από τους «χειρότερους» βλέπουμε τον Γιώργο Κορομι (Κόρο), γεγονός που αποτελεί έκπληξη, μιας και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ κατά πολλούς είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ο νεαρός επιχειρηματίας από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης έχει πετύχει 70 νίκες, ενώ έχει χάσει 63 φορές και σε ποσοστό νικών βρίσκεται στο 52,6%.

Όγδοη θέση: Σε αυτή τη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ελένη Χαμπέρη με ποσοστό νικών 51,2%, ενώ στην

Ένατη θέση: Εκεί βρίσκεται η χορεύτρια Νικολέτα Μαυρίδη με ποσοστό νικών 48,1%.

Δέκατη θέση: Την προτελευταία θέση καταλαμβάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 56 νίκες, 78 ήττες και ποσοστό νικών 41,8%, ο οποίος έχει πέσει επίσης αρκετά σε αγωνιστικότητα.

Ενδέκατη θέση: Τελευταίος στη λίστα, αλλά πρώτος στις καρδιές μας ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με μόλις 28 νίκες και 76  ήττες. Το ποσοστό νικών του τραγουδιστή βρίσκεται στο 26,9%, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό, ωστόσο όπως είπαμε και προηγουμένως το Survivor είναι ένα παιχνίδι όχι μόνο αγωνιστικότητας, αλλά και προσωπικοτήτων, καθώς ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος θα προχωρήσει και ποιος θα πάει σπίτι του;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις