Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι

Survivor αποχώρηση: Οι κόντρες και ο παίκτης που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε εχθές (5/5) και δεν έλειπαν οι εντάσεις. Το κλίμα στην μπλε ομάδα είναι αρκετά τεταμένο, αφού έχει διασπαστεί και οι κόντρες παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις όσο φτάνουμε στο τέλος. Ακόμα και που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, δεν κατάφεραν να «ενωθούν», ενώ μετράνε ακόμα μια απώλεια, που θα χειροτερέψει την κατάσταση. Οι Μπλε μπόρεαν δουν βίντεο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να φάνε μετά από δύο απανωτές ήττες.

Μπορεί στο έπαθλο να φάνηκαν σαν μια ομάδα ξανά, ωστόσο κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει όπως φάνηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι κόντρες δε σταμάτησαν. Ο Τζέιμς και ο Νίκος υποστήριζαν τα δικά του, ενώ ο δεύτερος πήγε να έρθει σε άγρια αντιπαράθεση με τον Ηλία Μπόγδανο. Τα πράγματα έβαλε στην θέση τους ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ανακοίνωσε αργότερα ότι θα αποχωρήσει από το Survivor, ο Παύλος Γαλακτερός. Φαίνεται, λοιπον, ότι το παρεάκι του Τζέιμς έχει κερδίσει την στήριξη του κοινού.

Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού

Ο Τζέιμς και ο Νίκος βρέθηκαν στο στόχαστρο για άλλη μια φορά, με τον Ηλία να αναφέρει πως τον είχαν πλησιάσει αρχικά, αλλά από όταν έφυγε ο Αλέξης Παππάς η συμπεριφορά τους απέναντί του άλλαξε και «γύρισε την μπιτφτέκα». Επίσης, δήλωσε ότι τον έχουν κατηγορήσει για στρατηγική, ενώ ο ίδιος τους είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν. Σε σύγκρουση ήρθε και ο Νίκος με τον Παύλο, σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας και το ποιοι είναι οι πιο αγωνιστικοί παίκτες.

Ο Παύλος Γαλακτερός είπε: “Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους”.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις