Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση: Ποιος έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση: Ποιος έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο

MasterChef 5 αποχώρηση: Έφυγε αφήνοντας μεγάλη σπόντα πίσω

Εννιά πλέον οι παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα MasterChef. Το βράδυ της Τετάρτης (05/05)  συνοδεύεται από αποχώρηση στο «MasterChef 5», με τον Τζιοβάνι για πρώτη φορά υποψήφιο και αντιπάλους τον Ιωάννη και την Ανούς. Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν σε μια δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου με μοσχαρίσια γλώσσα και καφέ και το αποτέλεσμα έθεσε την Ανούς Χεριμιάν εκτός διαγωνισμού. Η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε ότι αν στη δοκιμασία των τριών αποχωρήσει η Ανούς, ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο» και θα στραφεί εναντίον της. Κάτι που αναμένουμε ίσως στα επόμενα επεισόδια του «MasterChef 5».

Μάλιστα στο γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της, η Ανούς έδειξε την συμπάθειά της στον Διονύση, αλλά και τον Παύλο, ενώ έριξε ένα καρφί προς την Μαρίνα. «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε πιο πριν» έγραψε η Ανούς, με την Μαρίνα να θυμώνει για την αναφορά του ονόματός της.

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Εκτός διαγωνισμού η Ανούς

Νωρίτερα στη δοκιμασία η Μαρίνα ήρθε αντιμέτωπη και με την Μαργαρίτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα ρώτησε τον Νίκο Σκορδάκη αν είναι καλά. «Γιατί όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να μιλάει πρέπει να έχει κάτι και ρωτάτε συνέχεια “τι έχεις; τι έχεις;”. Μου θυμίζεις την Κωνσταντίνα» της απάντησε η Μαργαρίτα. «Εγώ δεν σε έβρισα» είπε η παίκτρια του MasterChef 5, παρά το γεγονός πως ήταν κολλητή με την Κωνσταντίνα. «Καλά φίλη της δεν είναι, τι εννοεί; Δικιά σου φίλη ήταν και λες ότι “με προσβάλεις τώρα με αυτό που λες;”» σχολίασε αργότερα στην κάμερα του MasterChef η Μαργαρίτα. Η Μαρίνα εξήγησε πως δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις, με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Δεν σε σύγκρινα, δεν συγκρίνεται»!

Η αντίδραση του Διονύση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις