Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώμα Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώμα Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Πτώμα Θεσσαλονίκη: Οι ένοικοι ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη, όταν εντοπίστηκε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου.Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για 55χρονο ελληνικής καταγωγής, ένοικο του διαμερίσματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά η υπόθεση ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη νωρίτερα στο σημείο, παρουσία πταισματοδίκη.

Σήμερα το πρωί μάλιστα, βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη και στο Ναύπλιο, σε οικοδομή στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι και πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis, στην περιοχή υπήρξε έντονη δυσοσμία, γεγονός που κινητοποίησε τους περίοικους, που ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά το πτώμα σε πιλοτή οικοδομής σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου, του άνδρα.

Πτώμα ηλικιωμένου βρέθηκε μετά από φωτιά σε μονοκατοικία στην Καβάλα

Την σορό του άτυχου άνδρα εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος την Τρίτη 4 Μαΐου μέσα σε μονοκατοικία στην Καβάλα, όπου εκδηλώθηκε φωτιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο Χρυσοχώρι Νέστου Καβάλας, τα στελέχη της εντόπισαν τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς πήραν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις