Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αστέρας – Ολυμπιακός: Αγώνας γοήτρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας – Ολυμπιακός: Αγώνας γοήτρου

Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το γνωστό πια νέο σύστημα, με το οποίο θα αγωνίζεται τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητές, τρεις μόλις ημέρες πριν από ένα ακόμη ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 12 του μήνα, αγωνίζονται στην Τρίπολη με τον όχι αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μπορεί να μην έχει κίνητρο, μιας και βρίσκεται πολύ μακρυά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, θα αγωνιστεί όμως για το γόητρο και την ιστορία του. Άλλωστε όλοι οι παίκτες παίζοντας κατά του πρωταθλητή και άλλων μεγάλων ομάδων θέλουν να αποδείξουν ότι διαθέτουν αυτό το κάτι άλλο και αξίζουν! Με κίνητρο αυτό, λοιπόν, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην Τρίπολη με όλα του τα αστέρια. Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το γνωστό πια νέο σύστημα, με το οποίο θα αγωνίζεται τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

από τον Γιώργο Κοντονή

Ενδεχομένως και κατά την διάρκεια και την εξέλιξη τος αγώνα ο Πέδρο Μάρτινς θα κάνει αλλαγές, ώστε να διαπιστώσει πού βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές του, τους οποίους υπολογίζει για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά και για τον τελικό. Θέλει να δει τον Λαλά, τον Κάιπερς, αλλά και τον Τιάγκο Σίλβα. Ο στόχος του είναι και η κατάκτηση του Κύπελλου. Έχει τρία παιχνίδια μέχρι και τον τελικό και θέλει να κάνει δυνατές… προπονήσεις σε επίσημους αγώνες! Στα 12 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο με γηπεδούχο τον Αστέρα ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες. Ο Αστέρας έχει τρεις, ενώ αλλά τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Μαρτίνς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις