Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 5/5: Ποιος φεύγει σήμερα από το παιχνίδι

Survivor spoiler αποχώρηση 5/5: Μια από τις πιο συνταρακτικές αποχωρήσεις αναμένεται να δούμε σήμερα 5/5 στο Survivor 4, καθώς έχουμε «δεθεί» αρκετά με τους πάικτες που έχουν μείνει. Η κόκκινη ομάδα κατατρόπωσε τους μπλε και στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Έτσι, ακόμα δύο παίκτες της μπλε βγήκαν στον «τάκο». Αρχικά ο Τζέημς ήταν αυτός που ψηφίστηκε από την ομάδα του, και χθες είδαμε να ψηφίζετε και ο Νίκος Μπάρτζης. Τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Παύλος, καθώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν, και την ατομική ασυλία την είχε κερδίσει ο Κόρο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, αυτός που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Αυτό σημαίνει ότι το λεγόμενο παρεάκι του Τζέιμς και του Νίκου, που έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για στρατηγική, παραμένει στο παιχνίδι. Ο Παύλος ήταν ένας θεωρητικά εύκολος αντίπαλος για δύο παίκτες που βρίσκονταν από την αρχή στο παιχνίδι, και έχουν κερδίσει την στήριξη του κοινού.

Ασημακόπουλος – Καρολίνα: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Μετά από το φιλί που έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, ακόμα δύο παίκτες φαίνεται πως παρασύρθηκαν από την χαρά τους. Πάνω στην ένταση, λοιπόν, ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα έδωσαν ένα πεταχτό φιλί και μας άφησαν άφωνους. Οι Κόκκινοι, κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία, και πετάνε στα ουράνια, την στιγμή που οι μπλε βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Κόκκινοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 10 – 2. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να κερδίσει τον Τζέιμς και να φέρει πόντο στην ομάδα του.

Πάνω στους πανηγυρισμούς τους, οι παίκτες τις κόκκινης ομάδας αφού αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν στο στόμα. Το συμβάν αυτό έρχεται να φουντώσεις τις φήμες, που θέλουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλυβά ζευγάρι. Οι δύο τους είναι πολύ κοντά, ωστόσο, μπορεί η σχέση τους να είναι απλά φιλική.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις