Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 5/5: Οι αστοχίες κοστίζουν ακριβά
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 5/5: Οι αστοχίες κοστίζουν ακριβά

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 5/5: Η πόρτα ανοίγει στο σπίτι του MasterChef 5.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης για έβδομη φορά, η Ανούς Χεριμιάν για πέμπτη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δοκιμασία αποχώρησης, θα δοκιμαστούν και θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 5, σε ένα πιάτο με εξαιρετικές ισορροπίες, παρά τη φαινομενική του ευκολία.

Στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι, που επιστρέφει στο Star το βράδυ της Τετάρτης (05/5) μετά την παύση του Πάσχα, οι τρεις υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν πως η μαγειρική ευστροφία πρέπει να συμβαδίζει με τη διάθεση που έχουν την ώρα της παρασκευής της συνταγής, με μια έξυπνη διαχείριση «ταπεινών» υλικών στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής.

Κάποιοι πιστεύουν υπέρμετρα στον εαυτό τους, άλλοι πάλι θεωρούν ότι δεν είναι η ώρα τους να αποχωρήσουν και μερικοί πιστεύουν στην τύχη, που φέρνουν τα …γούρια. Το βέβαιο είναι ότι ένας από τους τρεις δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 5.

Η πόρτα ανοίγει στο σπίτι του MasterChef 5. Η Ανούς θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και ο Διονύσης δεν θα χαρεί ιδιαίτερα. Υπενθυμίζεται, ότι νέο επεισόδιο θα δούμε εκτάκτως και την Πέμπτη (06/5), ενώ δεν θα προβληθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο μισθός των κριτών του MasterChef για κάθε σεζόν

Οι αγαπημένοι μας κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πανος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς και το MasterChef πάνε μαζί. Ο ρόλος τους στο ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ σημαντικός και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές καλούνται να δοκιμάσουν πιάτα, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σερβίρονταν. Η αποζημίωση που λαμβάνουν, λοιπόν, θα πρέπει να είναι αντάξια της δουλειάς τους. Ο μισθός τους φτάνει από 60.000 έως και 80.000 για κάθε σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται.

Με κομμένη την ανάσα οι φίλοι του MasterChef5 περιμένουν τις εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη. Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε τα τρία χειρότερα πιάτα στην δοκιμασία του MasterChef είχαν η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης, οι οποίοι και βρίσκονται ένα βήμα από την έξοδο. Οι τρεις μάγειρες είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση και θα παλέψουν σε μία μαγειρική δοκιμασία δίχως αύριο. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις τους θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, μία θέση στους εννέα καλύτερους του φετινού MasterChef. Η κριτική των Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, θα είναι αμείλικτη. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις