Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρατερός Κατσούλης – Φωλιά Κουκου: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή
LIFESTYLE

Κρατερός Κατσούλης – Φωλιά Κουκου: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή

Κρατερός Κατσούλης - Φωλιά Κούκου: Τέλος η εκπομπή για εκείνον

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι συνυφασμένος με την ψυγαγωγική εκπομπή « Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αποτελεί ένα σημαντικό για εκείνη πρόσωπο. Μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου μας κρατάνε συντροφιά τα πρωινά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε την εκπομπή χωρίς εκείνον. Προς έκπληξη όλων μας, σήμερα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού έπαιξε ένα βίντεο με τις καλύτερες του στιγμές. Η αποχώρησή του θα είναι άμεση και οφείλεται στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε “γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;”. Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου

Μετά από τα λόγια αυτά, η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη μίλησε για την αποχώρηση του συζύγου και συνεργάτη της από τη «Φωλιά των Κου Κου» και για το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις