Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χάλι Μπέρι Όσκαρ 2021: Πώς αντέδρασε στα σχόλια για το νέο της κούρεμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάλι Μπέρι Όσκαρ 2021: Πώς αντέδρασε στα σχόλια για το νέο της κούρεμα

Χάλι Μπέρι Όσκαρ 2021: Πώς αντέδρασε στα σχόλια για το νέο της κούρεμα

Το όνομα της Χάλι Μπέρι ακούγεται πολύ συχνά τελευταία και ο λόγος δεν είναι η υπέροχη τουαλέτα Dolce&Gabbana, που φορούσε στα Όσκαρ αλλά η νέα της κόμμωση, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από χρήστες των social media. Μερικοί τη σύγκριναν με τον Τζόνι Ντεπ ως Γουίλι Γουόνκα από το Εργοστάσιο Σοκολάτας, την Έντνα Μοντ από τους Απίθανους αλλά και την Μπιγιονσέ του 2014, τότε που και αυτή είχε προτιμήσει τις πολύ κοντές αφέλειες.

Απαντά με χιούμορ στους επικριτές της

Η Χάλι Μπέρι στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ εμφανίστηκε στο red carpet με ένα καινούργιο κούρεμα, ένα κοντό blunt bob με κοντές αφέλειες, κάτι που απέσπασε πολλά περιπαιχτικά σχόλια από τους χρήστες των social media. Ωστόσο η ηθοποιός δε το άφησε έτσι και απάντησε με το δικό της τρόπο.

Τι ανέβασε στο Twitter

Η διάσημη ηθοποιός ευτυχώς έχει χιούμορ και φαίνεται πως γελάει με όλα τα σχόλια που κάνουν στο Twitter για τα μαλλιά της. Μάλιστα έδωσε την καλύτερη απάντηση σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter και δείχνει έναν άντρα να φοράει μια περούκα που μοιάζει με το χτένισμα της Berry με τη λεζάντα «η Halle Berry σήμερα».To tweet συγκέντρωσε πάνω από 50 χιλιάδες likes και η star το έκανε retweet βάζοντας δύο emoticons που γελάνε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις