Κένταλ Τζένερ σχέση: Με αυτόν βγαίνει το πασίγνωστο μοντέλο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κένταλ Τζένερ σχέση: Με αυτόν βγαίνει το πασίγνωστο μοντέλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Κένταλ Τζένερ σχέση: Ο νέος της σύντροφος

03.05.2021 | 16:09

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται με ποιον βγαίνει το 2021 η Κένταλ Τζένερ. Φαίνεται πολλοί προσπαθούν συχνά να την ταιριάξουν με κάποιον νέο (και διάσημο), αλλά αυτή τη φορά, δεν είναι απλά φήμες. Η Κένταλ βγαίνει λοιπόν με τον μπασκετμπολίστα των Phoenix Suns, Ντέβιν Μπούκερ. Το ζευγάρι το ανακοίνωσε για πρώτη φορά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – κάτι που είναι μεγάλη υπόθεση, μιας και η Κένταλ κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή. Οι φήμες που τους θέλουν μαζί έχουν πραγματικά κυκλοφορήσει από το 2020.

Υπάρχει άφθονο υλικό για να αποδείξουμε την αξιοσημείωτη σχέση τους, οπότε ας δούμε μερικές στιγμές από την ιστορία αγάπης τους, παρακάτω. «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη σχέση που είχε», λέγεται σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό E! «Γίνεται όλο και πιο σοβαρό και είναι πολύ χαρούμενη.» Και τέλος, μερικές πληροφορίες για τον Ντέβιν…φαίνεται να είναι «ήσυχος και να μην ενδιαφέρεται να είναι στο προσκήνιο. Το εκτιμά πραγματικά. Είναι πραγματικά παρόμοιοι, αγαπούν απλά να είναι χαμηλών τόνων και να μένουν και να γελούν μαζί. » Οι δυο τους «είναι ένα ζευγάρι χωρίς δράμα. Είναι όλα θετικά και η Κένταλ λατρεύει να είναι μαζί του », προσθέτει η πηγή.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες

Όλα ξεκίνησαν όταν οι θαυμαστές απαθανάτισαν για πρώτη φορά την Κένταλ και τον Ντέβιν μαζί. Το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατάει χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη στο δρόμο ενώ πήγαιναν σε εστιατόριο για να δειπνήσουν. Φαίνονται και οι δύο χαρούμενοι και ταιριαστοί. Μετά πολλά ήταν τα σχόλια στο Instagram κάτω από τις φωτογραφίες της Κένταλ, και οι φήμες φάνηκαν να επιβεβαιώνονται, ειδικά όταν πόσταραν φωτογραφίες μαζί. Ακόμα εντοπίστηκαν στην παρακάτω φωτογραφία και φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι.

 

Τέλος, στις 29 Απριλίου 2021 εντοπίστηκαν σε οδικό ταξίδι μαζί, στο Σεντόνα της Αριζόνα. Οι μάρτυρες που εντοπίζουν τον Ντέβιν και την Κένταλ λένε ότι σίγουρα μοιάζουν με ζευγάρι κατά τη διάρκεια της μικρής στάσης του ταξιδιού. Μια φιλική πηγή όμως έρχεται να καταρρίψει τα όσα λέγονται.

«Οι δυο τους έχουν έναν μικρό κοινωνικό κύκλο, οι οποίοι ακολουθούν τις ίδιες οδηγίες κοινωνικής απόστασης. Ο Ντέβιν είναι φίλος και είναι μέρος του μικρού αυτού γκρουπ », λέει η πηγή, προσθέτοντας ότι« έκαναν ένα οδικό ταξίδι για λίγο να πάρουν λίγο αέρα ».  Την ίδια μέρα, το διαδίκτυο πήρε φωτιά από τις φήμες. Εμεις πάντως έχουμε να πούμε ότι ταιριάζουν απόλυτα και τους θέλουμε μαζί.

Ετικέτες
Exit mobile version