Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανάταση 2021 Πατούλης: Για πρώτη φορά χωρίς τη Μαρίνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάταση 2021 Πατούλης: Για πρώτη φορά χωρίς τη Μαρίνα

Ανάταση 2021 Πατούλης: Μετά από πολλά χρόνια, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη έκαναν χωριστά Ανάσταση

Χωρίς τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη, παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέστη το βράδυ του Μ. Σαββάτου 1 Μαΐου 2021 στην Ιερά Ακολουθία της Αναστάσεως, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ερυθραία. Η Ακολουθία πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία. Με αφορμή την ημέρα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε: “Για μια ακόμα χρονιά γιορτάζουμε την Ανάσταση υπό τη σκιά της πανδημίας, πάντα όμως με την ίδια ευλάβεια και πίστη.

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακή στα λευκά η Μαρίνα Πατούλη – Με ποιον έκανε Ανάσταση

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου και το μήνυμα της οριστικής νίκης επί του θανάτου και της φθοράς, ας γεμίσει τις καρδιές μας, τώρα που ο δικός μας Γολγοθάς φτάνει επιτέλους στο τέλος του και το φως της ελευθερίας από τη μεγάλη δοκιμασία της ανθρωπότητας είναι πιο ορατό από ποτέ. Με αγάπη για τη ζωή και τον πλησίον μας, αυτές τις γιορτές τηρούμε με αυστηρότητα τα μέτρα
προστασίας και συμμετέχουμε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω όσα ζήσαμε ως μια πικρή ανάμνηση. Χρόνια Πολλά σε όλον τον κόσμο, με υγεία. Με την ευχή, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας και του χρόνου να είμαστε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Χριστός Ανέστη!”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις