Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλη – Παπαδάκης: Ανάσταση στο Κεφαλάρι
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλη – Παπαδάκης: Ανάσταση στο Κεφαλάρι

Πατούλη - Παπαδάκης: Η Μαρίνα Πατούλη έκλεψε τις εντυπώσεις με λευκό κοστούμι και μάσκα με ασημένια στρας.

Η Μαρίνα Πατούλη βιώνει ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα και είναι το πρώτο που περνά μακριά από τον επί 30 χρόνια σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο περνά μια σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Πριν λίγες ημέρες, είχε δηλώσει: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση». Και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους. Αν δούμε τι γίνεται με την λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα μας με τον κοροναϊό, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά και τα οικογενειακά προβλήματα είναι μηδαμινά μπροστά στην κοινωνία του θανάτου και της αρρώστιας που μαστίζει τον πλανήτη».

Με τον καλό της φίλο

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη έκανε Ανάσταση φορώντας ένα λευκό κοστούμι και λευκές κλασικές γόβες στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στο Κεφαλάρι. Την προσοχή έκλεψε και η μάσκα της με ασημένια στρας. Κοντά της ήταν καλοί της φίλοι και ανάμεσά τους ο Νίκος Παπαδάκης και φίλος αλλά και συνεργάτης. Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν κοντά στη Μαρίνα αυτές τις δύσκολες προσωπικές της στιγμές.

“Το Αναστάσιμο Φως ας μεταλαμπαδεύσει από άκρη σε άκρη του κόσμου το μήνυμα της Αγάπης,της συγχώρεσης ,της Αλληλεγγύης,της αυτοθυσίας κ του Ανθρωπισμου! Το Φως νίκησε το Σκοτάδι! Η Αλήθεια να κυριαρχήσει της Προδοσίας, η Αγάπη να πλημμυρίσει τις καρδιές μας”! έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram.

Ο Νίκος Παπαδάκης συνεργάζεται στενά με την κυρία Πατούλη στην UNESCO Βορείων Προαστίων όπου η δεύτερη είναι πρόεδρος.

Λίγο μετά την είδηση του χωρισμού, ο φακός τους “έπιασε” στο Καβούρι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις