Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τελικός κυπέλλου: Πού και πότε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελικός κυπέλλου: Πού και πότε

Τελικός κυπέλλου: Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της διοργάνωσης.

Με την επικράτησή του με 2-1 επί της ΑΕΚ με ανατροπή στην Τούμπα στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία στον τελικό. Οι Θεσσαλονικείς θα συναντηθούν ξανά μετά από 20 χρόνια με τον Ολυμπιακό και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν πανηγυρικό. Μάλιστα, σε αυτό συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης μέσω βίντεο-κλήσης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αφού συνεχάρη τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Συνεχίστε την προσπάθεια σας και φέρτε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.

ΠΑΟΚ

Πού και πότε

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό που προκρίθηκε επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα προηγούμενα χρόνια η ημερομηνία τέλεσής του και η έδρα διεξαγωγής του αποτελούσαν σημεία συζήτησης και τριβής. Ωστόσο, φέτος η προκήρυξη του θεσμού είναι ξεκάθαρη και οριστικοποιεί πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 22 Μαΐου, δηλαδή μια εβδομάδα ακριβώς μετά από το φινάλε των Play Off της Super League.

Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις