Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη που θα φέρει αναστατώση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη που θα φέρει αναστατώση

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι αποκάλυψε ο Μάνος Βόσκαρης πριν πεθάνει

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πολλά είναι τα spoilers για τις Άγριες Μέλισσες, και τολμούμε να πούμε ότι ακόμα δεν τα έχουμε «χωνέψει». Γνωρίζουμε ότι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς θα πεθάνουν, και είναι κάτι που μας στενοχωρεί πολύ. Με τον θάνατο του Αλέξη θα δούμε επίσης του Μιλτιάδη, ο οποίος σύμφωνα με τα spoiler πεθαίνει ηρωικά και λυτρώνεται. Τραγική θα είναι η κατάληξη του Βόσκαρη, αλλά και της Ανέτ. Ακόμα ακούγεται ότι θα αποχαιρετήσουμε και τον Κωνσταντή. Δεν μας φτάναν όλα αυτά, έχουμε ακόμα ένα spoiler που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

Ο Μάνος Βόσκαρης μετά το τρόπο που του φέρθηκε ο Δούκας αποφασίζει να αποκαλύψει το φριχτό μυστικό που γνωρίζει και που εμείς μάθαμε όσο προχωρούσαν τα επεισόδια της σειράς. Ο Μάνος Βόσκαρης που μετά από μια επίθεση που θα δεχθεί μέσα στη φυλακή, θα δώσει τέλος στη ζωή του, φωνάζοντας τη λέξη “Μάνα”. Όπως έχουμε δει ο Βόσκαρης σκοτώνει ο ίδιος τη μητέρα του μέσα στο νοσοκομείο. Πριν αυτοκτονήσει θα κάνει την αποκάλυψη στην Ελένη Σταμίρη. Θα της αποκαλύψει ότι ο Δούκας είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Γιώργη Σταμίρη. Ακόμα αυτός έβαλε τον γιο του Σέργιο να τον  σκοτώσει.

Τι γίνεται στην συνέχεια

Η Ελένη θα πάει στον Προύσαλη να πει το μεγάλο μυστικό και μετά θα έρθουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι, αφού ο Βόσκαρης δεν θα ζει πια για να καταθέσει όσα αποκάλυψε στη Λενιώ.
Στα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχαμε δει τον Γιώργη Σταμίρη να πεθαίνει ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι αφού για μια ακόμα φορά είχε βάλει το χέρι του ο Δούκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις