Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιουλίκα Σκαφιδά – Αλέξης Παππάς Survivor: Απαντά στον ηθοποιό μετά τις δηλώσεις που έκανε
LIFESTYLE

Γιουλίκα Σκαφιδά – Αλέξης Παππάς Survivor: Απαντά στον ηθοποιό μετά τις δηλώσεις που έκανε

Γιουλίκα Σκαφιδά - Αλέξης Παππάς Survivor: Τι απάντησε σε όσα είπε για εκείνη ο ηθοποιός

Ο Αλέξης Παππάς, μετά από την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Survivor 4, δεν δίστασε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Ένας από αυτά ήταν και της Γιούλικας Σκαφιδά, η οποία είχε γράψει στο Twitter: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες». Ο Αλέξης Παππάς τόνισε στο Love It σχολίασε τα όσα είπε λέγοντας:  «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε». H Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και απαντά στον ηθοποιό.

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά» είπε η ηθοποιός.

Όσα είπε ο Αλέξης Παππάς στην συνέντευξη

Ο Αλέξης Παππάς λέει πολλά για πολλούς…«Ο Γιώργος Ταβλαδάκης το είπε ότι η τριάδα είναι η πιο μισητοί παίκτες, αλλά το είπε σε ό,τι αφορά εκείνον ως τηλεθεατή. Θεωρώ ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι political correct. Δεν μπορεί να έχουμε τριβές με τον Ηλία ή με τον James και να έχει ο Σάκης επαφές με τον Κόρομι στην καλύβα που μένει και ο James και ο Νίκος. Ήταν πάντα πολύ επικίνδυνο κάποιος να φτάσει πολύ κοντά στον James, ο οποίος είναι πανέξυπνο παιδί.

Ο Σάκης την ομόρφυνε την Μαριαλένα, ήταν πολύ άγρια. Βλέπω δύο παιδιά που είναι πάρα πολύ καλά, γουστάρουνε, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά, μίλησα και στη Μαριαλένα και στον Σάκη. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο, ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο κυνηγός είναι καψούρης. Δεν μπορεί να έχεις κάνει 500 χιλιάδες χιλιόμετρα να πας κάπου χωρίς να είσαι καψούρης. Εμένα μου μοιάζει αυτό ένας άσος στο μανίκι, το ένα χέρι νίβει το άλλο, είναι και οι δύο παίκτες τελικού. Πιστεύω ότι η τοποθέτησή του είναι στρατηγική.

Η Μαριαλένα ήταν ύαινα, την φοβόσουν. Μπαίνει μέσα ο Σάκης και σε 3-4 μέρες την κάνει κοριτσάκι 15 χρονών, κούκλα! Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο ούτε να βασιστώ σε μια σχέση ενός μήνα με τον Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει καμία σχέση με την επιρροή που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άλλος», αναφέρει ο Αλέξης Παππάς για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις