Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Ολυμπιακός: Ψάχνει τη νίκη στην έδρα του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός: Ψάχνει τη νίκη στην έδρα του

Άρης - Ολυμπιακός: Οι «κίτρινοι» αναμένεται να επιστρέψουν την Μεγάλη Τετάρτη στις προπονήσεις.

Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τον Άρη, αφού την Κυριακή είναι το Πάσχα και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα κάποιο παιχνίδι όπως είναι φυσικό. Η μίνι διακοπή του πρωταθλήματος θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για ξεκούραση για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν παίζουν μεσομβδόμαδα για το Κύπελλο.

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να επιστρέψουν την Μεγάλη Τετάρτη στις προπονήσεις, με φόντο την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στον Άρη υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, όμως φαίνεται πως είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που λείπουν από την ομάδα σημαντικοί παίκτες.

Ο Μπεναλουάν είναι εδώ και καιρό τραυματίας. Ο Ματίγια έμεινε έξω σχεδόν δύο μήνες, ο Κάτσε παραμένει εκτός και οι Τζέγκο-Σάσα έχουν τραβήξει ουσιαστικά μόνοι τους το κουπί το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή, ο Γκάμα και ο Μπερτόγλιο φαίνεται πως έχουν φτάσει στα όριά τους, ενώ οι Μήτρογλου, Μπρούνο και Ιωάννου δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Δικαιώθηκε στην υπόθεση του Ίμπε ο Άρης

Δικαίωση για τον Άρη από το CAS! Όπως έκαναν γνωστό οι Θεσσαλονικείς, το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχτηκε όλα τα επιχειρήματα του νομικού τμήματος του συλλόγου και τους δικαίωσε.

Ο Ίμπε είχε αγωνιστεί στον Άρη στο πρώτο μισό της σεζόν του 2013/14 και η πειθαρχική επιτροπή της FIFA είχε επιβάλει στους κίτρινους να του καταβάλουν το ποσό των 215 χιλ. ευρώ. Ωστόσο, τελικά το CAS δικαίωσε τον Άρη στην υπόθεση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι δικαιώθηκε, με σημερινή απόφαση του CAS, στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Τζον Ίμπε. Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης αποδέχτηκε όλα τα επιχειρήματα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ως εκ τούτου δεν αναγνώρισε καμία οφειλή στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση έκλεισε, πλέον, οριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις