Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δωροθέα Μερκούρη κόρη: Αμήχανη για τις φωτογραφίες με Άγγελο Λάτσιο
LIFESTYLE

Δωροθέα Μερκούρη κόρη: Αμήχανη για τις φωτογραφίες με Άγγελο Λάτσιο

Δωροθέα Μερκούρη κόρη: Αμήχανη για τις φωτογραφίες με Άγγελο Λάτσιο

Ένα  είδος σχέσης που θα συζητηθεί αρκετά έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Μυστήριο βέβαια ακόμη αποτελεί το αν οι δυο τους είναι φίλοι ή μεταξύ τους υπάρχει φλερτ. Το σίγουρο πάντως είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους.

«Δεν ξέρω για τι μιλάτε»

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά του.  Η Γαία Μερκούρη πριν κάποιες μέρες είχε τα γενέθλιά της και έγινε 17 χρόνων. Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, αφού φαίνεται πως είναι πολύ καλοί φίλοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Σημειώνεται ότι η Δωροθέα Μερκούρη έχει υπάρξει στο παρελθόν σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου –νυν συζύγου της Ελένης Μενεγάκη. Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, με αφορμή την μαγειρική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Mega και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο δίνοντας την απάντηση «Δεν ξέρω για τι μιλάτε»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις