Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: «Δημιουργούν εντυπώσεις, δεν υπάρχει γκολ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: «Δημιουργούν εντυπώσεις, δεν υπάρχει γκολ»

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε ότι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κινείται το τελευταίο διάστημα στο όριο του 0-0».

Στα όσα είδαμε στην Τούμπα στο ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός (0-0) αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε ότι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κινείται το τελευταίο διάστημα στο όριο του 0-0», ενώ σχολίασε ότι το «τριφύλλι» καταφέρνει να «τραβάει προς τα κάτω τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ποιότητας». Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι έμμεσα το μυαλό ήταν στη ρεβάνς της Πέμπτης με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη επίμαχη φάση του 78ου λεπτού, όταν και ο Γκεστράνιους έκοψε επίθεση των «πράσινων», προτού στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Μακέντα, η οποία προκάλεσε την οργή του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για δημιουργία άσχημων εντυπώσεων εις βάρος του ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει γκολ», ανέφερε ο ρεπόρτερ των γηπεδούχων.

ΠΑΟΚ: Μετά από μια σεζόν δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία ματς

Σε μια αξιομνημόνευτη επίδοση έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία του ματς στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά με το μηδέν που κράτησε στην άμυνά του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να κρατήσει μηδέν παθητικό σε τρία σερί 90λεπτα.

Αυτό είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει φέτος ο ΠΑΟΚ και κάτι που συμβαίνει μετά από περίπου μια σεζόν. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο είναι στα πλέι-οφ του προηγούμενου πρωταθλήματος, όταν ο Αμπέλ Φερέιρα είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί και πάλι ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς… Όπως και αυτή την στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία έχει διαφοροποιήσει τον σχηματισμό της ομάδας του στο 3-4-3.

Συγκεκριμένα, στα περσινά πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δεχθεί γκολ στα ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, δηλαδή ένα περισσότερο από αυτά που έχει μέχρι τώρα.

Πάμπλο Γκαρσία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις