Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και χώρες: Σε ποια πόλη του εξωτερικού θα έπρεπε να μένουν
PLUS

Ζώδια και χώρες: Σε ποια πόλη του εξωτερικού θα έπρεπε να μένουν

Ζώδια και χώρες: Ιδού λοιπόν ποιας χώρας υπήκοο σε κάνουν τα άστρα.

Ναι, καλά διάβασες. Το ζώδιο σου έχει άλλη γνώμη για το πού θα έπρεπε να μένεις. Ιδού λοιπόν ποιας χώρας υπήκοο σε κάνουν τα άστρα.

Δείτε ακόμη: Τα 4 ζώδια που δε θέλεις να τσαντίσεις

Κριός

Η ενέργεια είναι το μεσαίο σου όνομα και το ίδιο το ρίσκο σε φοβάται. Υποφέρεις όταν δεν σου δίνονται επιλογές  για να ζήσεις την περιπέτεια. Θεωρούμε πως η Αίγυπτος είναι η ιδανική χώρα εσένα. Κάθε καμήλα και περιπέτεια, κάθε δρόμος και ένα καινούριο ρίσκο.

Ταύρος

Θέλεις να αράζεις ολημερίς μέσα στη σατέν σου ρόμπα, φορώντας το αγαπημένο σου άρωμα. Σε φανταζόμαστε στην Ιταλία και δη στο Μιλάνο. Είναι ένα από τα παγκόσμια κέντρα της μόδας. Το καλύτερο; Μισείς τη μετακίνηση και το Μιλάνο είναι περίπου όσο η Πάρος.

Καρκίνος

Ναι, είσαι λίγο γκρινιάρης, αλλά είσαι και ευαίσθητος. Ναι είσαι ρομαντικός και σου αρέσει να χουχουλιάζεις δίχως αύριο. Η Ισλανδία σου ταιριάζει ταμάμ. Θα πίνεις μπίρες για να μη γκρινιάζεις, θα χουχουλιάζεις όλη μέρα λόγω κρύου και αν γουστάρεις και λίγο ρομαντισμό, θα πας μια βόλτα να δεις το Βόρειο Σέλας.

Σκορπιός

Ίσως ήδη να έχεις φανταστεί σε ποια χώρα έχουμε σκοπό να σε εγκαταστήσουμε. Είσαι μυστικοπαθής, σου αρέσει το σεξ, είσαι και λίγο ερωτίλος. Αν υπάρχει μία χώρα που μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις ιδιοτροπίες σου, αυτή είναι η Ολλανδία με το Red Light District και τα καταχωνιασμένα στα στενά coffee shops.

Τοξότης

Χαρούμενος και χορευταράς, εύθυμος σε σημείο που εκνευρίζεις τους ο άλλους, Τοξότη νιώθεις την ανάγκη να μείνεις σε μια χώρα εξωτική, με έμβλημα της τον χορό και σημαία της την καλοπέραση. Τι σου θυμίζουν όλα αυτά; Τη Βραζιλία φυσικά. Samba, De Janeiroooo.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις