Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

29

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης θα επιστρέψει στο Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης θα επιστρέψει στο Διαφάνι

Βασίλης Μπισμπίκης για Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης θα πάρει την εκδίκησή του

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μια αποκαλυπτική, για το μέλλον της σειράς, συνέντευξη στο “Τηλέραμα” και τον Βασίλη Ανδριτσάνο. Αποκάλυψε την επιστροφή του Μάνου Βόσκαρη, με σκοπό να εκδικηθεί την Ελένη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμφανίζεται ξανά ο μπαγάσας, ναι. Ετοιμάζεται να μπερδέψει πάλι το σκηνικό, να ανακατέψει την τράπουλα. Θα πάρει εκδίκηση κατά κάποιον τρόπο».

Στην ερώτηση για το αν αγάπησε την Σοφούλα είπε: «Μπα, όχι, δεν νομίζω, όχι, όχι! Δεν έχει δεσίματα συναισθηματικά αυτός ο τύπος. Δεν δένεται. Ό,τι κάνει το κάνει με κάποιον στόχο, έχει σκοπό πάντα. Δεν υπάρχει συναίσθημα στην ιστορία, είναι αποκομμένος από αυτό το θέμα. Δεν θα τον δούμε ποτέ να λυγίζει ή μια ρωγμή αυτού του ήρωα».

 

Ερωτεύτηκε την Ελένη;

«Θα μπορούσε, αλλά ήταν σαρκικό πιο πολύ, όχι με την έννοια του συναισθηματικού δεσίματος. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσε να υπάρξει έρωτας, από τη στιγμή που σιχαινόταν ο ένας τον άλλον. Αλλά μια διαστροφή σε σχέση με αυτό το κομμάτι του έρωτα μπορεί να υπήρχε».

Μάλιστα αναφέρεται στον ρόλο σαν τον πιο κακό στην τηλεόραση:«Ναι, νομίζω άνετα και με διαφορά. Δεν έχω κάνει και πολύ κακούς ρόλους αν θυμηθώ… Είχα κάνει έναν τύπο διαπλεκόμενο, έναν δήμαρχο στη “Δικαίωση”, αλλά δεν ήταν φονιάς». Συνεχίσει λέγοντας ,«Δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα αυτός ο ρόλος, γιατί συνηθίζω να παίζω παρόμοιους ρόλους στο θέατρο, οπότε η προσέγγιση δεν ήταν πολύ δύσκολη. Η ευκολία σε αυτόν τον ρόλο ήταν ότι είχα ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο, που σε οδηγούσε από μόνο του δηλαδή, δεν έκανα και καμιά μεγάλη προσπάθεια. Επίσης οι πολύ καλοί ηθοποιοί γύρω μου, η Μαρία Κίτσου και όλοι όσοι συνεργαστήκαμε στις σκηνές με βοήθησαν πάρα πολύ, όπως και οι τρεις καλοί σκηνοθέτες μας. Έτσι, έγινε το πράγμα όπως έπρεπε.»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις