Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χτενίσματα για κοντά μαλλιά: Τα 4 πιο εύκολα
PLUS

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά: Τα 4 πιο εύκολα

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά - 4 looks για το καλοκαίρι

Πολλές γυναίκες έχουν κόψει τα μαλλιά τους κοντά, μιας και πλέον είναι πολύ της μόδας. Μπορεί να νομίζετε ότι τα κοντά μαλλιά έχουν και περιορισμένα look, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε να κάνετε κότσους, half up, top knot και βέβαια υπέροχες πλεξούδες. Τα space buns είναι επίσης μια ιδιαίτερη επιλογή που δημιουργείται εύκολα και γρήγορα. Σας βρήκαμε τέσσερα χτενίσματα για το καλοκαίρι, που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας. Αν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας και το αναβάλετε γιατί σας αρέσουν τα διάφορα χτενίσματα, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη.

Πιάστε τα όλα πάνω, αφήστε τα μισά κάτω ή πιάστε μόνο την φράντζα σας με διάφορους τρόπους και δημιουργήστε πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να δουλέψει η φαντασία σας. Πάμε να δούμε μερικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορέσετε να πετύχετε αποτέλεσμα κομμωτηρίου.

Boho χτένισμα με κυματιστά μαλλιά και λεπτά πλεξουδάκια στο πλάι

Απλά κάντε τα μαλλιά σας ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες ή αφήστε τα στο φυσικό τους σπαστό και δημιουργήστε διάσπαρτα στο πλάι μικρές πλεξούδες που θα πέφτουν ανέμελα μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Πιασμένα πίσω σε half up με χοντρή κορδέλα

Όπως έχετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους ή ανάλαφρα beachy waves, πιάστε ένα half up και φορέστε μια χοντρή κορδέλα που θα δώσει χρώμα στο σύνολο σας.

Space buns με γαλλικές πλεξούδες και κυματιστά μαλλιά

Ξεκινήστε δημιουργώντας δυο μικρές γαλλικές – ολλανδικές πλεξούδες στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας με κατεύθυνση προς τα πίσω. Στο τελείωμα τους κάντε δυο μικρούς κότσους σαν space bun.

Πλαϊνή φράντζα με πλεξούδες και ανέμελα κυματιστά μαλλιά

Αφήστε ανέμελα τα μαλλιά σας και κάντε μια βαθιά πλάγια χωρίστρα. Στην πλευρά που υπάρχει η χωρίστρα δημιουργήστε τρία μικρά πλεξουδάκια και πιάστε τα με ένα τσιμπιδάκι προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις