Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Λούλης κορονοϊός: Πήγαμε στο My Greece και ο γιος μου κόλλησε
LIFESTYLE

Χρήστος Λούλης κορονοϊός: Πήγαμε στο My Greece και ο γιος μου κόλλησε

Χρήστος Λούλης κορονοϊός: Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένειά του λόγω κορονοϊού.

Αντιμέτωπη με τον κορονοϊό ήρθε η οικογένεια του Χρήστου Λούλη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή “My Greece”. “Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece της Δέσποινας Βανδή για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα. Kάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός” είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”. Περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση στο σπίτι με τα δύο παιδιά τα οποία δεν έπρεπε να έρθουν σε επαφή για να μην κολλήσει το ένα το άλλο, ενώ σημείωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα κόλλησε και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή.

“Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η σύζυγός μου, αλλά δεν έκανε τεστ. Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, και όλη μέρα με μάσκες. Και δεν κολλήσαμε. Ήταν δύσκολο να απαγορεύσω στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της” εξήγησε ο Χρήστος Λούλης, αναφέροντας ότι ευτυχώς τα συμπτώματα ήταν ήπια και κράτησαν μόνο δύο ημέρες και για τον γιο και για τη γυναίκα του.

“Κάτσαμε μέσα τις δύο εβδομάδες που πρέπει και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, ήμασταν οκ” τόνισε ο ηθοποιός και μίλησε για την κούραση του κόσμου μετά από έναν χρόνο πανδημίας. “Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σχοινί και μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πολύ ρευστά τα πράγματα”, δήλωσε. “Από τον Γενάρη που κάνουμε τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πιο πριν ήμουν σπίτι όπως όλος ο κόσμος. Με την καραντίνα έχουμε κουραστεί, ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά είμαστε πολύ κουρασμένοι και κάπως πρέπει να το δούμε αλλιώς. Και κλειστά που ήμασταν όλος ο κόσμος ήταν έξω και τα κρούσματα ήταν στο Θεό. Είμαι αισιόδοξος πάντως” είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις