ΠΑΟΚ – Κρέσπο: 2 με 3 εβδομάδες στα «πιτς»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: 2 με 3 εβδομάδες στα «πιτς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΠΑΟΚ - Κρέσπο: O ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό

23.04.2021 | 16:06

Εκτός μάχης για τουλάχιστον 15 ημέρες θα μείνει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 34χρονος Ισπανός, έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό (25/4), από τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ (29/4) και το παιχνίδι με την Ένωση για τα playoffs (5/5).

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκαρσία: «Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος»

Συζήτηση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς στο «Βικελίδης», αλλά αρκετές ώρες αργότερα, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Αυτό που επεσήμανε ήταν ο ενθουσιασμός που επικρατεί για τις δύο σημαντικές νίκες, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και επί του Ολυμπιακού και ζήτησε αντίστοιχη προσπάθεια στη συνέχεια.

«Αυτό είναι ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πάω από όλα αυτό έχει σημασία, αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος, να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να έχουμε όλοι την ίδια συγκέντρωση. Αυτός είναι δρόμος για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες
Exit mobile version