Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζουγανέλη γάμος: Συγκινεί το κάδρο που κρέμασε ο πατέρας της
LIFESTYLE

Ζουγανέλη γάμος: Συγκινεί το κάδρο που κρέμασε ο πατέρας της

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά για τον γάμο της Ελεονώρας και αυτό που απεχθάνεται

Συγκίνησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» για το γάμο της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Δήλωσε ότι είναι ακόμα συγκινημένος για τον γάμο της κόρης του. «Ακόμα είμαι συγκινημένος πάρα πολύ… Ένιωσα ότι είναι καλά! Γνώρισα τον Σπύρο, κατάλαβα την ευγένεια κι εκεί λίγο ηρέμησα. Εγώ προσεύχομαι κάθε μέρα να συνεχίσει, διότι δεν είναι αυτονόητο…Ευτυχώς βλέπω και ανθίζει το πράγμα» ανέφερε. Ακόμα περισσότερη συγκίνηση προκάλεσε όμως, όταν έδειξε ένα μεγάλο κάδρο που έχει στο σπίτι τους, από τον γάμο της κόρης του στις Σπέτσες.

Μίλησε, επίσης, και για την εκπομπή που έκανε παλαιότερα στην ΕΡΤ, την απέχθειά του για τα greeklish, αλλά και για τον πρόσφατο γάμο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη«Όταν μου στέλνουν μήνυμα, δεν απαντάω σε αυτούς που μου γράφουν greeklish. Τους έλεγα στην αρχή “σας παρακαλώ μόνο ελληνικά”. Τα greeklish τι είναι; Ενα τίποτα. Είναι ντροπή μας εμείς που έχουμε τη μόνη εννοιολογική γλώσσα στον κόσμο…», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την εκπομπή στην ΕΡΤ αποκάλυψε

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας για την εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, αποκάλυψε «Υπάρχει μια αυθαιρεσία, μου γράφουν στα social “έλα μωρέ κι εσύ που τα έχεις κονομήσει”. Έκανα μια εκπομπή στην ΕΡΤ πριν δύο χρόνια και μου φόρτωναν στα social media το κόστος της εκπομπής ως δικιά μου αμοιβή. Μου φόρτωσαν εμένα 12.000 ευρώ, ενώ εγώ έπαιρνα 1.000 ευρώ μεικτά.».

Σπύρος Δημητρίου – Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ο επικός τρόπος που την προσέγγισε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν ο Σπύρος Δημητρίου. Ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και γνωστός δικηγόρος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με τη γνωστή τραγουδίστρια. Μάλιστα, ο Σπύρος Δημητρίου αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την απίστευτη ατάκα που της είπε το βράδυ που πρωτοσυναντήθηκαν. «Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ (Μπαλτζή) και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: ”Για να μη μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου. Παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις