Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler 22/4: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί
LIFESTYLE

MasterChef spoiler 22/4: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί

MasterChef 5 spoiler: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει στα επόμενα επεισόδια

Ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef αναμένεται να γίνει πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day. Θα γίνει, μάλιστα, σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής και ήδη αναμένουμε με αγωνία. Θα παιχτεί στις οθόνες μας τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, εξαιτίας του Euro. Μέσα στο ξενοδοχείο θα γίνουν οι τελικές δοκιμασίες και ο παίκτης που κερδίζει θα ανακοινωθεί live, όπως κάθε χρονιά. Παρόλα αυτά τα spoiler για τον τελικό του MasterChef 5 κυκλοφορούν ήδη.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που περιμέναμε ότι θα φτάσει στον τελικό και ότι θα κερδίσει, δεν βρίσκεται στο εν λόγω ξενοδοχείο σύμφωνα με τα spoilers. Αναφερόμαστε βέβαια Τζιοβάνι, που έχει ξεχωρίσει τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με το ήθος του. Ακόμα ένα φαβορί που αποχωρεί μετά από τη Μαρία και τον Στέφανο, και μας προκαλεί έκπληξη. Ο μεγάλος νικητής ωστόσο αναμένεται να είναι για πρώτη φορά γυναίκα.

Αλλάζουν οι ημέρες προβολής

Αλλαγή θα έχουμε και στις ημέρες προβολής του MasterChef 5 κάτι που θα διαρκέσει για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα υπάρξει, δηλαδή, μια διακοπή της προβολής του για λίγο καιρό, σύμφωνα με όσα είπε η Δήμητρα Καλφούτζου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης (22/4). Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής που όλοι αγαπάμε, θα προβληθεί μόνο δύο φορές, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00.

Συνεπώς, θα υπάρξει μια διακοπή και θα επιστρέψει πάλι στο πρόγραμμα του Star την εβδομάδα του Πάσχα, που πάλι θα προβληθούν δύο επεισόδια. Τα επεισόδια θα παιχτούν την Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις