Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Η δυσκολία που αντιμετωπίζει
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Η δυσκολία που αντιμετωπίζει

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα περνάει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Οι δυσκολίες είναι ακόμα περισσότερες όταν πρόκειται για δίδυμα, ειδικά κατά το τρίτο και τελευταίο τρίμηνο κύησης. Σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, αφού έχει ήδη μπει στην 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φυσικά μεγαλώσει πολύ. Να σημειώσουμε ότι τα δίδυμα δεν ξεπερνούν εύκολα τις 38 εβδομάδες κύησης, για αυτό και είναι πιθανό σε λιγότερο από δύο μήνες, η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης να γίνουν γονείς.

Αποκάλυψε, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πρόβλημα που έχει έρθει αντιμέτωπη. «Όταν προσπαθείς να βρεις την πιο βολική θέση να δουλέψεις αλλά είναι λιγααααακι δύσκολο #week28 #pregnantlife #workfromhome», έγραψε η Χριστίνα και μας το απέδειξε μέσα από δύο φωτογραφίες. Αυτά περνάει σήμερα μια εγκυμονούσα σε προχωρημένη κύηση που κάνει παράλληλα και τηλε-εργασία.

 

Μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει αυτόν τον καιρό η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Σε περίπου τρεις μήνες εκείνη θα υποδεχτεί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Χριστίνα Μπόμπα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο και μία φωτογραφία, στην οποία είχε ζωγραφίσει στην κοιλίτσα της δύο χαμογελάκια. «24 εβδομάδες μαζί», έγραψε στη λεζάντα. Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τη φωτογραφία. «Αυτή στα αριστερά μου μοιάζει!!», σχολίασε ο παρουσιαστής αστειευόμενος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις