Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο, ποιος αποχωρεί
LIFESTYLE

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο, ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Ποιοι παίκτες κινδυνεύουν με αποχώρηση από το "Survivor 4"

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα στο επεισόδιο του Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4θα δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.  Χθες Τρίτη, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, με τους Μπλε να κερδίζουν ξανά την ασυλία και να είναι ασφαλείς για μερικές μέρες ακόμη. Αντιθέτως, οι Κόκκινοι – οι οποίοι την προηγούμενη μέρα ανέδειξαν μέσα από την κάλπη τον Τριαντάφυλλο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για 8η φορά – θα έπρεπε να ψηφίσουν άλλον έναν συμπαίκτη τους.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση μπροστά σε όλους τους παίκτες του “Survivor 4” και τον Γιώργο Λιανό. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τις σκέψεις του, ζητώντας από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά και να τον αφήσει να φύγει. “Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Ποιοι πήγαν στον τάκο

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Η πλειοψηφία επέλεξε τον Αλέξη Παππά ως τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κατάφερε νωρίτερα να κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στους λόγους τους, οι υποψήφιοι απευθύνθηκαν στους τηλεθεατές για να τους στηρίξουν με τη θετική τους ψήφο, με τον Τριαντάφυλλο να επιμένει στο σκεπτικό που είχε εκφράσει προηγουμένως, με δάκρυα στα μάτια, και να ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τον Ασημακόπουλο και τον Παππά αντί για τον ίδιο.

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Ποιοι κερδίζουν;

Μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού να στρέφεται στη σημερινή αποχώρηση, όμως για τους παίκτες το σημερινό έπαθλο είναι ίσως το πιο σημαντικό, καθώς μιλάνε με τα αγαπημένα τους συγγενείς τους ή άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που έχουν ανάγκη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι η κόκκινη! Ναι το ξέφρενο σερί των μπλε σταματάει απόψε, με τους κόκκινους να χαμογελούν επιτέλους πριν δουν έναν παίκτη από την ομάδα τους να αποχωρεί.

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά ώστε να αποχωρήσει, όμως φαίνεται πως θα παραμείνει στο Survivor. Αυτό δείχνουν διαδικτυακές ψηφοφορίες, όπως αυτή του Quizchef.gr, καθώς είναι δεύτερος σε ψήφους ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Πρώτος και με τεράστια διαφορά, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που φαίνεται πως έχει το κεφάλι του ήσυχο. Έτσι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση μοιάζει να είναι ο Αλέξης Παππάς. Όπως θα δείτε και στην παραπάνω ψηφοφορία, είναι τελευταίος σε ψήφους και μάλιστα η διαφορά με τους άλλους δύο υποψήφιους, είναι μεγάλη.

Βέβαια δεν μιλάμε για επιβεβαιωμένο spoiler αλλά για μία διαδικτυακή ψηφοφορία. Η ουσία όμως είναι πως αυτές πέφτουν πάντα σχεδόν μέσα, όποτε βάσει αυτού, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler αποχώρηση 21/4: Ποιος αποχωρεί σήμεραq To trailer  

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις