Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Ανδραβίδα: Το δερμάτινο μπουφάν, δώρο από τον Αρχηγό της Αεροπορίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Ανδραβίδα: Το δερμάτινο μπουφάν, δώρο από τον Αρχηγό της Αεροπορίας

Μητσοτάκης Ανδραβίδα: Ένα δερμάτινο τζάκετ δέχτηκε ως δώρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας

Την Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να παρακολουθήσει μέρος της πολυεθνικής διακλαδικής άσκησης “ΗΝΙΟΧΟΣ 21“. Ο Πρωθυπουργός, μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το αξιόμαχο και την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Χαιρέτισε τη στρατιωτική εκπροσώπηση των φίλων χωρών και παρακολούθησε εντυπωσιακές υπερπτήσεις και ελιγμούς των μαχητικών αεροσκαφών.

Το δερμάτινο τζάκετ

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης τον χώρο όπου φιλοξενούνται τα πληρώματα που συμμετέχουν στην άσκηση ενώ δέχτηκε ως δώρο ένα τζάκετ με τα διακριτικά της φετινής άσκησης.

Πρόκειται για ένα δερμάτινο τζάκετ με το όνομά του πάνω, που γράφει “Κυριάκος Μητσοτάκης – Πρωθυπουργός”, το οποίο του έδωσε ο αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε το μπουφάν και φωτογραφήθηκε με τον υφυπουργό Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό ΓΕΑ, τον Αρχηγό ΓΕΣ, τον Αρχηγό ΓΕΝ, πρέσβεις, ακόλουθους Άμυνας και επικεφαλής στρατιωτικών επιτελείων από τις χώρες που συμμετέχουν στην άσκηση “Ηνίοχος 21”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις