Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παλαιτσάκη – Μιχαλόπουλος χωρισμός: Η απάντηση του πρώην στις καταγγελίες
LIFESTYLE

Παλαιτσάκη – Μιχαλόπουλος χωρισμός: Η απάντηση του πρώην στις καταγγελίες

Παλαιτσάκη - Μιχαλόπουλος χωρισμός: "Όταν της ζήτησα να χωρίσουμε ξεκίνησε από μέρους της μια μανία καταδίωξης" καταγγέλλει ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη.

Όπως έγινε γνωστό τα περασμένα 24ωρα, η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισαν επεισοδιακά και έχουν ανταλλάξει εξώδικα, μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου συνελήφθη στις 10 Απριλίου, ύστερα από καταγγελία της ίδιας για εξύβριση και απειλές.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλόπουλου

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος μίλησε στο T-live, το μεσημέρι της Τρίτης και έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία. “Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρονών. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρονών και διαβάλλομαι από παντού”. “Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα”.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Μιχαλόπουλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, και είπε ότι ο εντολέας του ζήτησε από τη Νανά Παλαιτσάκη να χωρίσουν και από τότε ξεκίνησε από μέρους της μια μανία καταδίωξης εις βάρος του. Μάλιστα, είπε ότι και εκείνος υπέβαλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο η δημοσιογράφος δεν συνελήφθη, καθώς εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις