Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χατζησοφιά ανάρτηση – πάρτυ: Η συγγνώμη άργησε μια ημέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Χατζησοφιά ανάρτηση – πάρτυ: Η συγγνώμη άργησε μια ημέρα

Χατζησοφιά ανάρτηση - πάρτυ: Η προκλητική ανάρτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Άννας Χατζησοφιά για τα "κορονο - πάρτι"

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, για τα “κορονο – πάρτι” στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει του νέους που τα διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε αυτά. Η κ. Χατζησοφιά, σχολιάζοντας τις απαράδεκτες εικόνες ακραίου συνωστισμού εν μέσω πανδημίας που σημειώθηκαν στις πλατείες της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας το περασμένο Σαββατοκύριακο, προχώρησε σε μια προκλητική τοποθέτηση που συγκέντρωσε σωρεία αρνητικών σχολείων.

Δείτε ακόμη: “Κάνουν σεξ στις πιλοτές”: Πάρτι στο Τwitter με τη viral ατάκα κατοίκου της Κυψέλης

“Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται”, έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ποστ της Άννας Χατζησοφιά έγινε αντιληπτό και από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένος και επιφυλακτικός στο σχόλιό του λόγω των fake λογαριασμών που κυκλοφορούν στα Social Media. “Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Χατζησοφιά: Η συγγνώμη άργησε μια ημέρα

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο ζήτημα με καθυστέρηση μιας ημέρας, απαντώντας με μια συγγνώμη για το ατυχές σχόλιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. “Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Άννα Χατζησοφιά

Η Άννα Χατζησοφιά, γεννημένη το 1958, είναι Ελληνίδα σεναριογράφος, ηθοποιός και πολιτικός. Συνέγραψε πολλά ελληνικά σήριαλ, τα περισσότερα μαζί με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αυτά. Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου στον Τύρναβο. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και τις δραματικές σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Β. Ρίτσου. Έπαιξε επί μια πενταετία στο Θεσσαλικό Θέατρο, στην ερασιτεχνική σκηνή του οποίου σκηνοθέτησε το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Ο μπαμπάς ο πόλεμος. Έγραψε επίσης πολλά κείμενα για επιθεωρήσεις. Ήταν υποψήφια (έκτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας) με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Τα τελευταία έτη διδάσκει σεναριογραφία στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”. Τον Μάϊο του 2014 ορκίστηκε βουλευτής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπαδημούλη που συμπεριλήφθηκε στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Άννα Χατζησοφιά, μιλώντας στο Dot.

Χατζησοφιά ανάρτηση: Χαμός και στο Twitter

https://twitter.com/piasamepato/status/1384211714137223172

https://twitter.com/FlyingDonkeyGR/status/1384521761568534528

https://twitter.com/MariannaAkt/status/1384515790528032769

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις