Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο – Κυψέλη: Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος κατηγορούμενος
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο – Κυψέλη: Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος κατηγορούμενος

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 25χρονος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο στην Κυψέλη, μετά την απολογία του. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας επέβαλλαν τους παρακάτω περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα  της περιοχής του, όπως επίσης και απαγόρευση κάθε συναναστροφής του με την κοπέλα.  Ο 25χρονος κατηγορούμενος χαρακτήρισε την επίθεση «μια άτυχη στιγμή». Ακόμα, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι η ουσία που έριξε στη κοπέλα ήταν αμμωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορούμενος ανάφερε στην απολογία του ότι είχε σχέση με το θύμα  και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία, υπογραμμίζοντας ότι δεν έκανε καμία απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το περιστατικό συνέβη στα Τουρκοβούνια, όταν δράστης επιτέθηκε σε 25χρονη έγκυο με πανί, το οποίο είχε πάνω του καυστικό υγρό. Η κοπέλα δεν έχει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ωστόσο το πραγματικό μέγεθος της βλάβης θα φανεί σε βάθος διετίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Ο 25χρονος με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια, όπως έγινε γνωστό, είχε κανονίσει να συναντηθούν με την 25χρονη για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η στιγμή της επίθεσης

Το περιστατικό είχε συμβεί την ώρα που η κοπέλα περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άνδρας που την ακινητοποίησε ρίχνοντάς την στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με άγνωστη χημική ουσία, με την οποία είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη υποστήριξε ότι της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις