Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Θα σκεφτεί πολύ το 4-3-3 ο Χιμένεθ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Θα σκεφτεί πολύ το 4-3-3 ο Χιμένεθ»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Το πιο συντηρητικό 4-3-3 είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το πιο συντηρητικό 4-3-3 είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει ο Μανόλο Χιμένεθ στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύει πολύ την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και καίγεται για νίκη. Θα το σκεφτεί πολύ το 4-3-3 ο Χιμένεθ, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χάσει. Δεν είναι και εύκολο, γιατί δεν υπάρχουν οι επιλογές Σιμόες και Σάκχοφ αν θες να αλλάξεις κάτι στη διάρκεια του αγώνα. Βασική επιδίωξη είναι να κερδίσει για να το τελειώσει το πράγμα πηγαίνοντας στο +8, αλλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε.

Κετσετζόγλου: «Ακούγεται άσχημο, αλλά η ΑΕΚ θέλει να μη χάσει αύριο»

Με… σκληρό ρεαλισμό πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των playoffs, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ κατάφερε και βγήκε από τον λάκκο που βρισκόταν και αυτή τη στιγμή είναι σε θέση ισχύος. Δεν συζητάμε πως με νίκη είναι μια ανάσα από την Ευρώπη. Το βασικό που θέλει αύριο είναι να μη χάσει, όσο άσχημο κι αν ακούγεται αυτό. Αν δεν ηττηθεί, μένει πέντε πόντους μπροστά, διαφορά που είναι σημαντική με πέντε ματς να απομένουν. Θεωρώ πως αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας και έτσι πρέπει να γίνει. Με ισοπαλία ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται δύο νίκες παραπάνω από την ΑΕΚ για να την περάσει», ανέφερε.

Όσο για το αγωνιστικό πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ, είπε: «Βλέπω δύσκολο να βάλει ξανά τον Ολιβέιρα στα άκρα. Πιστεύω πως θα παίξει ο Αλμπάνης που ήταν καλός την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα. Ο Τάνκοβιτς δεν προλαβαίνει και ελπίζουν στην ομάδα να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις