Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μένιος Φουρθιώτης σπίτι – πυροβολισμοί: Πού στρέφονται οι έρευνες
ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι – πυροβολισμοί: Πού στρέφονται οι έρευνες

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι: Σημειώνεται, ότι παλαιότερα υπήρχε ιδιωτική φύλαξη, που δεν υπάρχει πλέον.

Ένας άνδρας κρατώντας καλάσνικοφ πυροβολεί προς το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τις κινήσεις του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, με αργά βήματα και με απόλυτη ψυχραιμία ο ένοπλος πλησιάζει την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας του παρουσιαστή. Με το πολεμικό όπλο στα χέρια ανοίγει πυρ, με τις βολίδες να καρφώνονται στο φυλάκιο αλλά και στην είσοδο του σπιτιού. Ο γνωστός παρουσιαστής και μάνατζερ την ωρα της επίθεσης βρισκόταν στο σπίτι.

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

“Επειδή το παράθυρό μου είναι ανοικτό, έτρεξα στο παράθυρο και έφευγε ένας κουκουλοφόρος. Ένας ήταν μόνο. Με τα πόδια ήρθε αργά αργά και έφυγε τρέχοντας. Δεν ξέρω… όπλο θα ήταν προφανώς, ήταν κάτι τυλιγμένο σε ένα φούτερ που κράταγε στο χέρι του. Ήταν απόλυτη ησυχία. Δεν πέρασε ούτε αυτοκίνητο, ούτε τίποτε…”, σημειώνει γείτονας του Φουρθιώτη. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένοπλος εξαφανίζεται. Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση διαπιστώνεται να φορά ένα σκουρόχρωμο μπουφάν, ενώ εκτός από το καλάσνικοφ φαίνεται να κρατά και κάτι που μοιάζει με σεντόνι.

Στο σημείο της επίθεσης τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών εντόπισαν κάλυκες των 7,62 χιλιοστών που παραπέμπουν σε πολεμικό όπλο. Οι κάλυκες έχουν σταλεί στα εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε οποιαδήποτε άλλη έκνομη πράξη, με το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής να αναλαμβάνει την έρευνα για την επίθεση.

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι: «Γιώργο, με σκοτώνουν»

Στο σημείο βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Σφακιανάκης, που δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι την ώρα του περιστατικού, μιλούσε με τον παρουσιαστή στο τηλέφωνο, για τα θέματα της εκπομπής του Σαββάτου. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα είπε, ακούστηκαν πάνω από 30 πυροβολισμοί και ο παρουσιαστής του φώναζε «Γιώργο, με σκοτώνουν». Σημειώνεται, ότι ο παρουσιαστής μένει στο σπίτι με τις δύο ξαδέλφες και τη θεία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις