Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καυστικό υγρό Κυψέλη: Τι είπε ο 25χρονος στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Τι είπε ο 25χρονος στις Αρχές

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 17.04.2021, ο 25χρονος που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον εγκύου γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη Ο άνδρας συνελήφθη από το βράδυ της Παρασκευής, 16.04,2021, για ναρκωτικά καθώς το αυτόφωρο για την επίθεση με το καυστικό υγρό είχε παρέλθει. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα σε διαμέρισμα στην Αθήνα. Ο δράστης  Ο 25χρονος μόλις κατάλαβε ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν πάνω του, προσπαθούσε να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψη. Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη δεν είναι το σπίτι του, είναι κάποιου συγγενή (πιθανόν της μητέρας του), ο οποίος και του προσέφερε καταφύγιο.

Η 25χρονη άλλαξε την αρχική της κατάθεση

Η 25χρονη που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της έδωσε χθες συμπληρωματική κατάθεση και κατονόμασε τον άνδρα που της επιτέθηκε. Αρχικά το θύμα είχε πει πως δεν γνώριζε τον δράστη, χθες όμως άλλαξε τα όσα είχε αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση και παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα παιδικό της φίλο που όπως φαίνεται είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Ήθελε να με σκοτώσει»

Η 25χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Κυριακής είχε πάει με μια φίλη της σε φαρμακείο στην Κυψέλη. Ο δράστης φέρεται να την συνάντησε εκεί και να της ζήτησε να πάνε μία βόλτα να τα πούνε. «Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη» σημείωσε η νεαρή γυναίκα.

Οι δύο τους έφτασαν στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην οδό Ηπείρου όταν μετά από έντονο καβγά χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι είπαν οι δυο τους ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και το πρόσωπο. Η γυναίκα έντρομη κάλεσε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Και όπως μάλιστα δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, θα μπορούσε να είχε φτάσει μέχρι και τη δολοφονία της κοπέλας, εάν δεν είχε περάσει ένα αυτοκίνητο από το σημείο και δεν είχε φοβηθεί, να μην γίνει αντιληπτός την ώρα που είχε ακινητοποιήσει την 25χρόνη στο οδόστρωμα και τις έβαζε με μανία το εμποτισμένο πανί με το καυστικό υγρό, στο στόμα και το πρόσωπο. Οι γιατροί έκριναν πως δε θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και τα τραύματά της θα επουλωθούν και δύο 24ωρα μετά επέστρεψε σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις πλαστών χαρτονομισμάτων.

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Τι είπε ο 25χρονος

Όπως είπε στους αστυνομικούς θόλωσε το μυαλό του από την άρνηση της 25χρονης για επανασύνδεση και αποφάσισε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κοπέλας και ότι αν το είχε μάθει, δεν θα έκανε καμία κίνηση να τα ξαναβρούν. Πάντως αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι όταν τον ρώτησαν τι καυστικό υγρό χρησιμοποίησε, εκείνος είπε δυο διαφορετικές εκδοχές. Ωστόσο, περιέγραψε ακριβώς πως έβαλε το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο του και πως ξεκίνησε ο έντονος διαπληκτισμός αλλά και πως την έριξε κάτω στο οδόστρωμα και τις έκλεισε με το πανί το στόμα με αποτέλεσμα η κοπέλα να μην μπορεί να πάρει ούτε ανάσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις