Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταπλακώθηκε από τράκτερ – Ηλεία: Σκοτωθηκε 67χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τράκτερ – Ηλεία: Σκοτωθηκε 67χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Καταπλακώθηκε από τράκτερ - Ηλεία: Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού.

Τραγωδία στην Ηλεία, με έναν 67χρονο άνδρα νεκρό, μετά από τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από αυτό, αναφέρει το patrisnews.com.  Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν όμως αργά. Ο άνδρας διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 67χρονος είχε καταγωγή από την Βουλγαρία, και μαζί με την Γερμανίδα σύζυγο του, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στον Κακόβατο.

Τρακτέρ

Δείτε ακόμη: Διαμαρτυρία με ΙΧ από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και εκπαιδευτών στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Αταλάντη με δύο νεκρούς από τρακτέρ

Πριν μερικές ημέρες, φρικτό θάνατο βρήκαν στην Αταλάντη ένας άνδρας και μία γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε τρακτέρ που αναποδογύρισε και τους καταπλάκωσε. Το δύο άτομα θεωρείται πιθανό να ήταν ζευγάρι, αλλά δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν στο κτήμα τους με τις ελιές, στη θέση «Κορκοράς», σε ορεινή περιοχή στο δρόμο από Αταλάντη προς Κυπαρίσσι.

Δυστυχώς από άγνωστη αιτία το τρακτέρ αναποδογύρισε και τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρουν επί τόπου φρικτό θάνατο. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από το ΠΚ της Αταλάντης, οι οποίοι προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν, ενώ στο τόπο του τραγικού συμβάντος βρίσκονται και αστυνομικοί από το ΑΤ Λοκρών, οι οποίοι προσπαθούν να ερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα εκτροπή.

Τρακτέρ

Δείτε ακόμη:

Έκρηξη σε διαμέρισμα από φιάλη υγραερίου στην Πάτρα – Στο νοσοκομείο άνδρας με σοβαρά εγκαύματα
Πινακίδα με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου – Απόστολου Σάντα στην Ακρόπολη
Αυτή είναι η εγκύκλιος για την δικαιολόγηση απουσιών των μαθητών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις