Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόμμα Τράγκα – Γιάννης Δημαράς: Στο κόμμα ο πρώην βουλευτής του Καμμένου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα Τράγκα – Γιάννης Δημαράς: Στο κόμμα ο πρώην βουλευτής του Καμμένου

Κόμμα Τράγκα - Γιάννης Δημαράς: Την πολιτική συνεργασία του με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά, "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών", ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Την συνεργασία του με το κόμμα του πρώην βουλευτή Γιάννη Δημαρά, «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ιδρυτής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Έτσι, μετά την συνεργασία του με τον Νίκο Νικολόπουλο, το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα δημοσιοποίησε και την πολιτική συνεργασία με τον Γιάννη Δημαρά. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Δημαράς εξελέγη στο παρελθόν βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ, του Δημήτρη Τσοβόλα, το 1996, με το ΠΑΣΟΚ τρεις φορές και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ως το 2012.

Δείτε ακόμη: Από τα τραπέζια των αγανακτισμένων, στο… κόμμα του Τράγκα

Δίπλα στον Νίκο Νικολόπουλο εμφανίζεται η σύζυγος του Γιάννη Δημαρά, Εύη Καρατζή, τρίτη σύζυγος του πρώην βουλευτή, με την οποία παντρεύτηκαν το 2017.
Στην διακήρυξή του οι κκ. Τράγκας και Δημαράς αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, «δήθεν» προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης. Εκτιμούμε ότι , κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού».

Την φωτογραφία ανήρτησε στον λογαριασμό του, στο Twitter, ο Νίκος Νικολόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις