Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / VOX The Acapella – Αρναούτογλου: Μαθαίνουν στον Γρηγόρη πώς να κάνει beatboxing
LIFESTYLE

VOX The Acapella – Αρναούτογλου: Μαθαίνουν στον Γρηγόρη πώς να κάνει beatboxing

VOX The Acapella - Αρναούτογλου: Τα μέλη του συγκροτήματος εξηγούν πώς παράγουν μουσική, χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τους «VOX». Το μοναδικό ποπ ακαπέλα συγκρότημα στην Ελλάδα, που θα προσπαθήσει να μας μυήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Τα μέλη του συγκροτήματος εξηγούν πώς παράγουν μουσική, χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων, παρά μόνο με τη φωνή τους, ενώ μαθαίνουν και στον Γρηγόρη να κάνει beatboxing! Τέλος, αποκαλύπτουν το όνειρό τους να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision και ερμηνεύουν ζωντανά στο στούντιο αγαπημένα τραγούδια.

VOX The Acapella: Ποιοι είναι

Οι VOX The Acapella είναι ένα συγκρότημα που παράγει μουσική δίχως μουσικά όργανα, παρά μόνο με τη φωνή του/ους, όπως προδίδει και το όνομα του γκρουπ.

Συχνά διασκευάζουν αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια και τα ανεβάζουν στα social media, στο YouTube στο κανάλι τους, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ετοιμάζουν μια σειρά με πολύ ιδιαίτερα και όμορφα βίντεο,στα οποία θα φιλοξενήσουν πάρα πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Αυτή τη φορά, οι VOX The Acapella παρουσίασαν το Temperatura» της Ελένης Φουρέιρα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και ενδιαφέρον

VOX The Acapella: Tα μέλη

Οι Vox, ετοιμάζουν σχεδόν κάθε δέκα μέρες καινούρια βίντεο στο instagram. Θα τους βρείτε στο @voxtheacapellagroup1 και ετοιμάζουνε κάθε μήνα μια σειρά από εμφανίσεις με καλεσμένο κάποιον γνωστό καλλιτέχνη ,που θα  τραγουδάει κάποιο τραγούδι μαζί τους, χωρίς μουσικά όργανα ……εννοείται !

VOX members:

Estella Kopanou

Eleanna Kollia

Eva Stamati

Panos Desiniotis

Marinos Tarnanas

Dincho ”CRiC” Babekov

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις