Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Σοκ για 25χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Σοκ για 25χρονη

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Με εγκαύματα από καυστικό υγρό νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» μια γυναίκα, την οποία τραυμάτισε άγνωστος δράστης στο κέντρο της Αθήνας.

Μια σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε την επίθεση -που ξυπνά μνήμες της υπόθεσης με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα– από άνδρα στην περιοχή της Κυψέλης στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το περιστατικό έγινε την Κυριακή 11 Απριλίου στις 12.30 τα μεσάνυχτα, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της, βγήκε ένας άντρας, την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο ένα μαντήλι ή βαμβάκι, το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα καυστικό υγρό που όπως αναφέρει η 25χρονη την έκαιγε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Η υπόθεση ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

Δείτε ακόμη
“Κοιμόταν του καλού καιρού” – Τι λέει η ηλικιωμένη που είδε τον ληστή… ξάπλα στον καναπέ της (vid)
ΕΟΔΥ: Σημεία για δωρεάν rapid test covid-19 την Τρίτη σε όλη τη χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις