Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία: Ανατροπή παραμονής των φιλοξενούμενων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία: Ανατροπή παραμονής των φιλοξενούμενων

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία: Η Λαμία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με ένα εξαιρετικό δεύτερο 45λεπτο επικράτησε με 2-1.

Μια Λαμία, που το ήθελε περισσότερο, ένας κουρασμένος ΠΑΣ Γιάννινα και μια μεγάλη νίκη με ανατροπή, που δίνει ελπίδες παραμονής στους Φθιωτούς. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, στο 10′ με γκολ του Μπρένερ, αλλά κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν δύο γκολ με τους Τζανετόπουλο και Ντέλετιτς και να φτάσουν στη νίκη που τους απομακρύνει από τους διώκτες τους και ουσιαστικά τους δίνει μεγάλη ανάσα ενόψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν. Στο 10′ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Μπρένερ με προβολή μετά από ασίστ του Μιλιντσεάνου ύστερα από κόρνερ του Καρτάλη. Παρά το γκολ που δέχτηκαν όμως οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους και να προσπαθούν με τη μπάλα κάτω να φτάσουν αρχικά στην ισοφάριση. Στο πρώτο μέρος δεν το κατάφεραν, αλλά είχαν την τύχη να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Μετά την ισοφάριση, οι δύο ομάδες συνέχισαν να φτιάχνουν φάσεις, αλλά η Λαμία συνέχισε όπως στο πρώτο 45λεπτο να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και να ψάχνει ένα ακόμη γκολ που θα της έδινε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ανταμείφθηκαν στο 82′ όταν ο Βασιλακάκης βρήκε τον Ντέλετιτς και αυτός αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη

ΑΕΚ: Το συγκινητικό video για τα 97 χρόνια από την ίδρυσή της
Μαρινάκης: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»
Ο Πανταλέων αποχαιρετά το βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις