Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ σχέση: Τρελά ερωτευμένος με την Μις Γαλλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ σχέση: Τρελά ερωτευμένος με την Μις Γαλλία

Εμπαπέ σχέση: Ο Γάλλος άσσος φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής εστεμμένης Αλίσια Έιλις.

Με τη ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα ύψη, λόγω των θεαματικών εμφανίσεών του, ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται ότι «σκοράρει» και εκτός γηπέδων. Ο λόγος για τα εξωαγωνιστικά του κατορθώματα, με το όνομα του να φιγουράρει στα διεθνή ταμπλόιντς, καθώς φέρεται να διατηρεί εδώ και λίγες εβδομάδες σχέση με την εξωτική καλλονή Αλίσια Έιλις.

Μάλιστα η εντυπωσιακή νεαρή είναι συνομήλική του, με ακριβώς το ίδιο ύψος (1,78μ.), ενώ το 2017 είχε αναδειχθεί Μις Γαλλία ακολουθώντας στη συνέχεια καριέρα μοντέλου. Οι δυο τους έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν… ακολουθεί καν ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο στο Παρίσι (όπου διαμένουν) τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά μιλούν για βεβαιότητα για έναν σοβαρό δεσμό.

Αλίσια Έιλις

 

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, με την τελευταία παράσταση που έδωσε στην «Αλιάνζ Αρένα», οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία και σημαντική νίκη με 3-2 επί των Βαυαρών και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League. Λίγες ώρες μετά την τρομερή του εμφάνιση, στην Ισπανία αποκάλυψαν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στο Παρίσι, καθώς θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ!

Αλίσια Έιλις

 

Αλίσια Έιλις

 

Αλίσια Έιλις
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις