Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της
ΕΛΛΑΔΑ

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο: Όπως έκανε γνωστό ο Μένιος Φουρθιώτης, νοσηλεύεται στο "Ερρίκος Ντυνάν"

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη, η οποία υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου. Η δημοσιογράφος – που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό λόγω της συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη – ένιωσε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της και αμέσως κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η δημοσιογράφος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Όπως έκανε γνωστό ο Μένιος Φουρθιώτης, παρουσιαστής της εκπομπής στην οποία εργάζεται η Νανά Παλαιτσάκη, νοσηλεύεται στο “Ερρίκος Ντυνάν” και θα απέχει από τις υποχρεώσεις της αυτό το Σαββατοκύριακο.

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο: Τι είπε ο Μένιος Φουρθιώτης

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό. “Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς” είχε πει σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις