Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρίγιοβιτς επιστροφή: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα μαχαίρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίγιοβιτς επιστροφή: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα μαχαίρια

Πρίγιοβιτς επιστροφή: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ολοκληρώνει σύντομα τη συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ και οι ελληνικές ομάδες τον κοιτάζουν.

Μετά από μια θητεία 2,5 χρόνων στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να μείνει ελεύθερος, με στόχο να εγκαταλείψει πλέον τους εξωτικούς προορισμούς και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η είδηση βέβαια αυτή δεν αφήνει αδιάφορες τις ελληνικές ομάδες και κυρίως τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχώρησε με ποσό-ρεκόρ και έχοντας διαγράψει μια εξαιρετική πορεία. Ωστόσο, η συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ δεν αναμένεται να λυθεί εύκολα, κυρίως λόγω του τεράστιου συμβολαίου, αφού παίρνει ετησίως περίπου 5,4 εκατ. ευρώ από τους Σαουδάραβες. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τον τελευταίο καιρό και ψάχνουν την «χρυσή» τομή, με την Αλ Ιτιχάντ να προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και τον ίδιο τον Πρίγιοβιτς να ψάχνει νέες προκλήσεις μετά το πέρασμά του από την Ασία.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Σέρβου επιθετικού μπαίνει και η ΑΕΚ, που ψάχνει για επιθετικά, βλέποντας στον πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα εφόσον αυτός δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι το μοναδικό όνομα που θα «παίξει» για τον «Πρίγιο», αφού ακούγεται ότι και ο Ολυμπιακός είναι ενδιαφερόμενος. Πιο συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ενώ είχε προταθεί και τον Ιανουάριο, όταν ήταν αμφίβολο πότε θα επιστρέψει ο Χασάν στη δράση, μετά το πρόβλημα που του είχε αφήσει ο κορονοϊός.

Πρίγιοβιτς

Δύσκολα στο ρόστερ του Λιμανιού

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Αιγύπτιος ήταν καλά, οι Πειραιώτες άφησαν την υπόθεση του Σέρβου. Ο Πρίγιοβιτς δύσκολα θα «χωρούσε» και τώρα στο ρόστερ. Εκτός κι αν προκύψει θέμα πώλησης του Χασάν. Κάτι, όμως, που είναι κυρίως υποθετικό σενάριο αυτή τη στιγμή, με τον Μαρτίνς να έχει και τον Αιγύπτιο και φυσικά τον Ελ Αραμπί αλλά και τον Κάιπερς στο ρόστερ. Κλείνοντας, είναι σημαντικό πως και ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς όμως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα μας, αφού είχε εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΟΚ και πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Πρίγιοβιτς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις