Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κρυμμένα μηνύματα στο messenger: Ο εύκολος τρόπος για να τα βρεις
PLUS

Κρυμμένα μηνύματα στο messenger: Ο εύκολος τρόπος για να τα βρεις

Κρυμμένα μηνύματα στο messenger: Ο εύκολος τρόπος που θα σας "λύσει τα χέρια".

Οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων χρησιμοποιούνται κυρίως για την ανταλλαγή μηνυμάτων, πράγμα το οποίο συμβαίνει και με το Facebook, μέσω του Messenger. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες λειτουργίες που είναι χρήσιμες αλλά άγνωστες σε πολλούς. Και τα ερώτηματα είναι: Πώς μπορούμε να βρούμε τα «κρυμμένα» μηνύματα που μας έχουν στείλει στο Facebook; Είναι βασικά τα μηνύματα που μας έχουν στείλει όσοι δεν είναι φίλοι μας στο κοινωνικό δίκτυο. Πού θα τα βρεις αυτά τα μηνύματα; Πας από το κινητό σου στο Messenger και πατάς το κυκλάκι με τη φωτογραφία του προφίλ σου πάνω αριστερά. Εκεί θα σου εμφανιστεί μια λίστα με επιλογές και συγκεκριμένα το “Αιτήματα μηνυμάτων¨”. Εκεί βρίσκονται τα μηνύματα από άτομα που δεν είναι φίλοι σου και είνα κρυμμένα.

Κινητό facebook

Δείτε ακόμη: Τέλος τα LG κινητά! Σταματά την παραγωγή η εταιρεία

Πώς να ψάχνεις πιο γρήγορα στον υπολογιστή σου

Tα Windows 10 είναι ένα διασυνδεδεμένο σύστημα εργαλείων και εφαρμογών που πηγαίνει πίσω ως τις πρώτες μέρες του λειτουργικού συστήματος. Στις μέρες μας βέβαια είναι ολότελα διαφορετικό, μια πολύπλοκη πλατφόρμα που οι περισσότεροι χρήστες αγνοούν την πλήρη λειτουργία της.Κι έτσι τα μικρά μυστικά για να ανέβει επίπεδο η χρηστικότητα των Windows 10 είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενα. Ένα τέτοιο μοιράζεται μαζί μας η γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα PC Mag και έχει να κάνει με το search των Windows. Αν λοιπόν με τον καιρό οι αναζητήσεις εντός συστήματος καθυστερούν χαρακτηριστικά, μπορούμε πια (από το update του Μαΐου του 2020) να περιορίσουμε το εύρος αναζήτησης, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

laptop καφές

Τα βήματα

Πηγαίνουμε στα Settings (Ρυθμίσεις) > Search (Αναζήτηση) και από το μενού στα αριστερά επιλέγουμε το Searching Windows (Αναζήτηση στα Windows). Εκεί έχουμε δύο επιλογές αναζήτησης, είτε την κλασική (Classic), που περιορίζει την αναζήτηση στις βιβλιοθήκες και την επιφάνεια εργασίας, είτε τη Βελτιωμένη (Enhanced), που ψάχνει όλο τον υπολογιστή. Η κλασική αναζήτηση είναι σαφώς πιο γρήγορη, φτάνει να έχουμε εκεί τα αρχεία προς αναζήτηση. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να αυξήσουμε το εύρος αναζήτησης (Προσαρμογή θέσεων αναζήτησης), αν έχουμε αρχεία σε άλλους φακέλους.

laptop

Δείτε ακόμη:

Αυτοί είναι οι 4 κλασικοί ξενύχτηδες του ζωδιακού
Πώς θα καθαρίσεις εύκολα το σίδερο από τα άλατα
Πώς να καθαρίσετε τα μαξιλάρια – Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις