Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 7/4: Η δοκιμασία με σαμπάνια και ο εκνευρισμός του Πάνου Ιωαννίδη
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 7/4: Η δοκιμασία με σαμπάνια και ο εκνευρισμός του Πάνου Ιωαννίδη

MasterChef 5 ομαδική 7/4: Γιατί εκνευρίστηκε ο Πάνος Ιωαννίδης;

Γεύση σαμπάνιας είχε η ομαδική δοκιμασία του “MasterChef 5” κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (07/04), με τον Πάνο Ιωαννίδη να εκνευρίζεται. Εννέα παίκτες έχουν απομείνει στο «MasterChef 5» και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (07/04) στο STAR, συμμετείχαν σε ακόμα μια εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που εκνεύρισε τον Πάνο Ιωαννίδη ως προς τους κανόνες υγιεινής.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, οι εννέα παίκτες «σήκωσαν τα μανίκια» και άρχισαν έναν αγώνα, κάνοντας ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε τους εναπομείναντες παίκτες με το ιδιαίτερο καυστικό χιούμορ του.

Η ομαδική δοκιμασία

Συγκεκριμένα, στην αυλή της κουζίνας του «MasterChef 5», δηλαδή στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, διεξήχθη η 8η ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις σεφ-κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) ζήτησαν από τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να κάνουν food paring σε ένα μαγειρικό ταξίδι στον κόσμο της σαμπάνιας, με τέσσερις διαφορετικές ετικέτες της Moët. Μάλιστα, προσκεκλημένος των τριών σεφ-κριτών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ted Lelekas, brand ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και τη Νότια Ευρώπη. Οι «Κόκκινοι» εξέλεξαν για αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι «Μπλε» τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κέρδισε τα 10.000 ευρώ στο Silver Award.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραδέχθηκε ότι είχε άγχος, λέγοντας: «Έχω αγχωθεί γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά». Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σαρακίνης έκανε λόγο για θυμό, άγχος και πίεση, τονίζοντας: «Όταν έχεις να ηγηθείς σε μια μπριγάδα, υπάρχει θυμός, άγχος και πίεση».

Ο εκνευρισμός του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, επισκέφθηκε τους «Μπλε» και εκνευρίστηκε όταν είδε φαγητά στα πόδια των παικτών. Χαρακτηριστικά, ο σεφ είπε: «Το καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε σε μια επαγγελματική κουζίνα, αλλά αυτά εμείς θα τα φάμε μετά. […] Είναι κρέας, είναι φαγητό αυτό, δεν είναι σκουπίδια για να το έχετε έτσι».

Στη συνέχεια, οι σεφ-κριτές δοκίμασαν τα δύο μενού των ομάδων που συνδύασαν τα διάφορα είδη σαμπάνιας με το φαγητό και το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο του «MasterChef 5» που θα προβληθεί την Παρασκευή (09/04).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις