Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ερυθρός Σταυρός έγκλημα: Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι – Γνωστός στις Αρχές ο 60χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ερυθρός Σταυρός έγκλημα: Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι – Γνωστός στις Αρχές ο 60χρονος

Ερυθρός Σταυρός έγκλημα: Φρίκη προκαλεί ο θάνατος διασωληνωμένου ηλικιωμένου στον Ερυθρό Σταυρό – 60χρονος του αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα

Ανατριχίλα προκαλεί αυτό που συνέβη στον Ερυθρό Σταυρό όπου ένας 76χρονος ασθενής έχασε χθες τη ζωή του κατά πάσα πιθανότητα επειδή ο άνδρας που νοσηλευόταν δίπλα του, στο ίδιο δωμάτιο, του έκλεισε τον αναπνευστήρα. Για την αδιανόητη αυτή υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, σε βάρος ενός 60χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του ηλικιωμένου που νοσούσε με κορονοϊό. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και φρουρείται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και τα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο δράστης φέρεται να ενοχλούνταν από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος και σε κάποια στιγμή αργά χθες το βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 76χρονος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρέθηκαν αποτυπώματα του 60χρονου στο μηχάνημα, ενώ εξετάζεται εάν ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ερυθρός Σταυρός: “Έχουμε μείνει άφωνοι”

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας. Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή “Live News”, η Βούλα Γεωργάκη, πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, σημείωσε ότι είναι αδιανόητο περιστατικό. “Δεν το έχουμε ξανασυναντήσει” είπε χαρακτηριστικά. Η κα. Γεωργάκη σημείωσε ότι μόλις οι γιατροί αντιλήφθηκαν την κατάσταση του 76χρονου, ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, είναι πιθανό ο αναπνευστήρας να βγήκε από τον ασθενή, ωστόσο “όλα είναι υπό διερεύνηση”.

Η πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, σημείωσε ότι ο 60χρονος αμέσως μετά τον θάνατο του 76χρονου εξετάστηκε από δύο ψυχολόγους του νοσοκομείου “και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανένα ψυχιατρικό νόσημα”. Ούτε όμως και η συμπεριφορά του, τις πέντε μέρες που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο, είχε αφήσει υπόνοιες ότι θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. “Μας έχει αφήσει άναυδους”, κατέληξε η κα. Γεωργάκη.

Ερυθρός Σταυρός έγκλημα: Αποκάλυψη Cnn

Ο 60χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» είναι γνωστός στις αρχές από υποθέσεις του 2006 και του 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2006 είχε εμπλακεί σε περιστατικό συμπλοκής και επεισοδίου με άλλα άτομα, ενώ το 2019 είχε εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την εγκληματική ενέργεια, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του.

ΜΕΘ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις