Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος – Ασημίνα: Ανατροπή με το διαζύγιο, τι θα συμβεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος – Ασημίνα: Ανατροπή με το διαζύγιο, τι θα συμβεί

Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος - Ασημίνα: Ο άλλοτε αγαπητός σε όλους Νικηφόρος έχει γίνει πια ο πιο μισητός.

Θα αργήσουμε λίγο να δούμε να δούμε πώς ακριβώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, αφού ο χρόνος ως γνωστόν γιατρεύει τις πληγές και η αγάπη παραμένει ανίκητη. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα είναι λοιπόν αυτός που θα καθορίσει το μέλλον που θα έχει η σχέση τους μετά το θλιβερό γεγονός του διαζυγίου τους. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε την κόντρα ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα για την επιμέλεια του Σέργιου να φτάνει στα άκρα. Εκείνος βλέποντας την εν διαστάσει γυναίκα του να μην εγκαταλείπει τις προσπάθειες, αποφασίζει να την καταδώσει στην αστυνομία μαζί με τις αδελφές της για τον φόνο του Σέργιου.

Ωστόσο, ενώ κινδυνεύουν να μπουν στη φυλακή, όπως θα τους πει και ο δικηγόρος τους. δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί γιατί θα μάθουν για το φόνο του πατέρα τους. θα ακουστούν και θα αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες για ένοχα μυστικά που μέχρι τώρα ήταν καλά κρυμμένα.

Εκεί που οι αδελφές Σταμίρη κινδυνεύουν να βρεθούν στο εδώλιο υπόλογες για τον φόνο, ξαφνικά άλλα εγκλήματα θα βγουν στο φως. Και όχι μόνο αυτό αλλά Ασημίνα και Δρόσω θα κερδίσουν και την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ενώ η Ασημίνα θα πάρει και διαζύγιο από τον Νικηφόρο (εκεί θα ανοίξει και ρ δρόμος για Δρόσω και Κωνσταντή να παντρευτούν). Ο Νικηφόρος βλέπει τον κόσμο του να καταρρέει και μαζί με όλα αυτά ο Δούκας τον τιμωρεί σκληρά για την προδοσία του και τον αφήνει χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο!

Άγριες Μέλισσες

Ο άλλοτε αγαπητός σε όλους Νικηφόρος έχει γίνει πια ο πιο μισητός

Ο άλλοτε αγαπητός σε όλους Νικηφόρος έχει γίνει πια ο πιο μισητός και η μόνη που στέκει ακόμα στο πλευρό του είναι η Μυρσίνη, η οποία τον βοηθά κρυφά να ορθοποδήσει ξανά, αναλογιζόμενος τα λάθη που έκανε και όσα δεν εκτίμησε σωστά.

Το φινάλε της σειράς για τον δεύτερο κύκλο αργεί, ωστόσο μέχρι τότε θα δούμε την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να έρχονται σε πολλές συγκρούσεις, ποτέ όμως δεν θα ξεχάσουν τον έρωτα που τους έφερε κοντά. Θα είναι άραγε τόσο δυνατός ώστε να είναι και πάλι μαζί;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις