Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μπάρκα χωρισμός: Το τέλος με τον Πάνο Αδαμόπουλο
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα χωρισμός: Το τέλος με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει τους λόγους του χωρισμού της μετά από 8 χρόνια σχέση.

Η Δανάη Μπάρκα σε αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι οχτώ ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega “Πάμε Δανάη” μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που χώρισε με τον σύντροφο της Πάνο Αδαμόπουλο. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί για 8 χρόνια, ενώ είχαν κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση τους και τους τελευταίους εννέα μήνες ήταν και πάλι μαζί.

Στην ερώτηση αν χώρισε με τον σύντροφό της απάντησε: “Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε”.

Στο αν πιστεύει ότι η εκπομπή και η αλλαγή ζωής μπορεί να έφεραν φθορά στη σχέση απάντησε

 “Προφανώς και αλλάζουν τα δεδομένα και εκεί αποφασίζεις αν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί μια σχέση θέλει προσπάθεια: να την ποτίζεις, να τη φροντίζεις, να την κλαδεύεις, είναι ένα λουλουδάκι. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς και το βλέπεις μαραμένο αυτό το λουλούδι, επιλέγεις να το φυτέψεις σε ένα βουνό. Και επειδή λατρεύουμε και θα λατρεύουμε ο ένας τον άλλον, επιλέξαμε από κοινού να χωρίσουμε”.

“Είναι δύσκολο όσο και το ρίσκο να την αφήσεις να σε φάει. Προσπαθώ να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι έχω βάσανα επειδή χώρισα. Το motto του μήνα είναι “όλα για καλό””, απάντησε την ερώτηση αν ήταν δύσκολη μια τέτοια απόφαση έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις