Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πούτιν σέξι: Η Ρωσία… λιώνει – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν σέξι: Η Ρωσία… λιώνει – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες

Πούτιν σέξι: Ως τον «πιο σέξι άντρα της Ρωσίας» εξέλεξαν τον Πούτιν οι πολίτες της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με την έρευνα του Superjob.ru. ο Πούτιν είναι ο πιο «ελκυστικός άντρας» στη Ρωσία. Τον «Τσάρο» ψήφισε το 17% των γυναικών, αλλά και το 18% των ανδρών. Σίγουρα, ο Ρώσος ηγέτης έχει… βάλει το χεράκι του για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του κυρίαρχου «αρσενικού». Γνώριμες είναι οι εικόνες του όταν απαθανατίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω στη διάρκεια στιγμών χαλάρωσης, να καβαλά άλογο ή να ψαρεύει, υπενθυμίζει η Daily Mail. Ο 68χρονος Βλαδίμηρος ήταν ο μόνος άντρας που συγκέντρωσε διψήφια ποσοστά στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον ιστότοπο SuperJob. Ωστόσο, τα ποσοστά του Πούτιν είναι κατά μειωμένα κατά 1% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα της προηγούμενης χρονιάς.

Νεαρή Ρωσίδα κάνει πρόταση γάμου στον Πούτιν

Πούτιν: Η γοητεία της εξουσίας

«Οι Ρώσοι εξακολουθούν να αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον ελκυστικό από τους διάσημους άντρες της χώρας», ανέφερε ο ιστότοπος. «Σε αυτόν τον τομέα ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι αθλητές, ούτε άλλοι πολιτικοί μπορούν να συγκριθούν μαζί του σήμερα». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τις «πλάτες» του Πούτιν βλέπουν οι Ρώσοι ηθοποιοί, Ντμίτρι Ναγιάγιεφ, Ντάνιλα Κοζλόβσκι και Κωνσταντίν Καμπένσκι, με μόνο το 2-3% των ερωτηθέντων να τους βρίσκουν πιο ελκυστικούς.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με συνέντευξη 1.000 ανδρών και 1.000 γυναικών σε περισσότερες από 300 πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μαρτίου. Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν πέρασε και πολύς καιρός που εγκρίθηκε ο νόμος που επιτρέπει στον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία ως πρόεδρος μέχρι το 2036!

Το διαζύγιο και η μυστήρια σύντροφος

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει τα πάντα για να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας ιδιωτικές του στιγμές και η προσωπική του ζωή παραμένει θέμα ταμπού για τα ρωσικά μέσα. Όμως το διαζύγιο του από την επί 3 δεκαετίες σύζυγό του και ο φημολογούμενος έρωτας με την κατά πολύ μικρότερή του Αλίνα, απασχόλησε τα διεθνή μέσα. Ο 70χρονος Ρώσος Πρόεδρος παντρεύτηκε το 1983 την Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα. Γνωρίστηκαν την εποχή που ο Πούτιν εντάχθηκε στην KGB.

Η ίδια είχε κάποτε εξομολογηθεί ότι ο ντροπαλός νέος με το φτωχικό ντύσιμο της τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς έβρισκε πάντα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις.  Γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και η εντυπωσιακή Λουντμίλα -που τότε εργαζόταν ως αεροσυνοδός σε τοπικές πτήσεις- μετακόμισε στο Λένινγκραντ για να ζήσει μαζί του. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ήρθε στη ζωή η μεγάλη τους κόρη Μαρία. Ακολούθησε η μετακόμιση στη Δρέσδη, όπου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη, Εκατερίνα.

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από 30 χρόνια γάμου και ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι αφού παρακολούθησε παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου, δήλωσε μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν.

Για τα μάτια της μόνο

Βέβαια κάποιους μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, υπήρχαν φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, την Αλίνα Καμπάεβα.

Η εφημερίδα που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε. Τον περασμένο Μάιο, οργίαζαν οι φήμες ότι ο Πούτιν έγινε ξανά πατέρας και η πανέμορφη Αλίνα γέννησε δίδυμα. Όμως η σχέση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τη χρυσή Ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική παραμένει μέχρι και σήμερα επτασφράγιστο μυστικό, ενώ άτομο από το στενό περιβάλλον της 38χρονης πρώην αθλήτριας είχε αρνηθεί να σχολιάσει τη γέννα της.

Πέρσι η Αλίνα Καμπάεβα, ανέλαβε τα ηνία μεγάλου μιντιακού ομίλου με ετήσιο μισθό 8,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους Times, η 38χρονη Καμπάεβα, μπήκε επικεφαλής του ομίλου National Media Group το 2014, ενώ ήταν ήδη βουλευτής του κόμματος του Πούτιν τα έξι προηγούμενα χρόνια. Η «μυστική πρώτη κυρία» της Ρωσίας, όπως την αποκαλούν, ήταν παρουσιάστρια σε μία τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν είχε άλλη εμπειρία από ΜΜΕ.

Οπως ανέφερε το ρωσικό ειδησεογραφικό site, The Insider, στη φορολογική δήλωση της Καμπάεβα του 2018, φαίνεται ο μισθός της, ο οποίος είναι επτά φορές υψηλότερος από τις απολαβές υψηλόβαθμων στελεχών άλλων ομίλων, όπως της κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου και ενέργειας, Gazprom. Ο μέσος ετήσιος μισθός στη Ρωσία είναι λιγότερος από 5.600 ευρώ. «Πώς γίνεται μία γυμνάστρια με εμπειρία στην κορδέλα και την μπάλα να γίνει η επικεφαλής του μεγαλύτερου ρωσικού ομίλου στα ΜΜΕ;», αναρωτιέται το Insider αλλά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις